Karaaslan; ‘ Bu Milleti Anlamadılar’


Karaaslan; ‘ Bu Milleti Anlamadılar’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, referandum yapılmasına rağmen tek adamlık suçlamalarının sürdüğünü ifade ederek, ''Maalesef bu milletin ferasetini, bakış açısını, milletin bayrağına sevgisini anlamadılar'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 16 Nisan referandum çalışmalarını Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde sürdürdü. Salıpazarı'nda ilçe teşkilatı ile seçim koordinasyon merkezi buluşan Karaaslan ardından tekstil fabrikalarında işçilerle bir araya geldi. Karaaslan Salıpazarı'nda son olarak halk eğitim merkezinde kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceledi. Ayvacık ilçesinde şehit Mustafa Akar'ın ailesini ziyaret eden Karaaslan, kadınlarla 'Kadınlar Soruyor' programında, gençlerle ise 'Genç Kürsü' programında buluştu. Karaaslan akşam saatlerinde ise meşalelerle karşılandığı mitingde Ayvacıklılara seslendi.

''Daha aydınlık daha güçlü bir Türkiye için oyumuzu ‘evet’ten yana kullanalım'' diyen Karaaslan, ''Biz her şeyden önce güçlü bir Türkiye vaat ediyoruz. Karanlık senaryolar çizmiyoruz. Oyumuzu ‘evet’ten yana kullanalım ve hep birlikte bu gelişime katkı verelim'' dedi.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ''Samsun’dan başlarız. Amasya’ya, Sivas’a gideriz, Ankara’ya geliriz. Sizi İzmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de, sizin yedi göbek sülalenizi de, bütün emperyalistleri yine İzmir’den denize dökeriz'' sözlerini eleştiren Karaaslan, ''Hayretle izlediğimiz, duyduğumuzda bizi bile utandıran bu milletin evladı, hele de milletvekili seçilmiş milletin oyunu alarak şehrini temsil eden bir kişi düşmana hitap eder gibi nasıl olur da bunu millete karşı söyleyebilir. Ama Cumhurbaşkanımız 'Samsunlu seni Samsun’a sokmaz, seni Sivas’a sokmaz, Amasya’ya sokmaz. Ankara’ya bile sokmaz seni. Kimi denize döküyorsun sen' diyerek kendisine en güzel cevabı vermiştir'' dedi.

Referandum yapılmasına rağmen tek adamlık suçlamalarının sürdüğünü ifade eden Karaaslan, ''Maalesef bu milletin ferasetini, bakış açısını, milletin bayrağına sevgisini anlamadılar. Ayrı düşünebiliriz. Farklı düşünebiliriz. Şimdi millet seçimini yapacak, kararını verecek. Bundan daha demokratik bir yöntem var mı? Bu konuda söyledikleri yalanların halkta karşılığı yok. Biz halktan yana tavır alan, halka rağmen değil, halkla el ele ilerleyen bir iktidarız'' dedi.


Yayın Tarihi: 06/04/2017