Kadınlar Toplumsal Kalkınmanın Anahtarıdır


Kadınlar Toplumsal Kalkınmanın Anahtarıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

''İnancımızda, tarihimizde ve medeniyetimizde özel bir yere sahip olan kadınlar; vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği için verdiğimiz mücadelelerde fedakarlıkları ile daima en ön safta yer almıştır.

Şanlı tarihimiz; kahraman kadınlarımızın vatan savunmasında gösterdikleri unutulmaz cesaret örnekleriyle doludur. 100. Yılı’nı büyük bir gururla idrak ettiğimiz Milli Mücadelemizin zafere ulaşmasında, kundaktaki yavrusunu sırtına bağlayıp cepheye mühimmat taşıyanların katkısı çok büyüktür. Milletimizin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olan kadınlarımız geçmişte olduğu gibi bugün de demokrasimizi daha ileriye taşıma ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefimize ulaştırmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir.

Geleceği çizen öğretmen, ekonomiye yön veren girişimci, bayrağımızı yurtdışında gururla dalgalandıran sporcu, şehrini yerel yönetimlerde temsil eden yönetici olarak kadın bugün hayatın her alanında vardır ve ülkemizin hedeflerine ulaşma mücadelesine aktif şekilde katılmaktadır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak son 17 yıllık süreçte gerçekleştirdiğimiz reformlarla çalışma hayatı, eğitim, ekonomi, siyaset ve sosyal alanlardaki konumlarını iyileştirdiğimiz, toplumsal kalkınmanın anahtarı olan kadınlarımızın, geleceğe emin adımlarla yürüyen bugünün Türkiye’sinde artık daha güçlü ve özgüvenli olarak ürettikleri değer ile ülkemizin gücüne güç kattığına inanıyoruz.

Evlatlarını, hain terör örgütünün elinden kurtarmak için 190 gündür tuttukları nöbet ile kararlılığın sembolü haline gelen Diyarbakır Anneleri’nin direnişi, terör örgütüne ağır bir darbe vuracak, anneler evlatlarına kavuşacaktır.

Zulüm altındaki coğrafyalarda hakları ellerinden alınan kadınlara huzur içinde yaşayabilecekleri daha güvenli ve adaletli bir dünya diliyor; şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.”


Yayın Tarihi: 06/03/2020