Taşçı’dan 10 Ocak Mesajı: “Samsun Medyası Türkiye’nin Enleri Arasında”


Taşçı’dan 10 Ocak Mesajı: “Samsun Medyası Türkiye’nin Enleri Arasında”

Samsun Basınına Övgü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, halkın doğru haber alma özgürlüğünün temsilcisi olan tüm basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Zor şartlarda, halkın haber alma özgürlüğü sağlamak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Taşçı, “Çalışmalarımızda en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de gazetecilerdir. Türkiye’nin en önemli ve güçlü medya yapılarından birisi olan Samsun medyası başta olmak üzere, tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

GAZETECİLERE BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM 

Gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını ancak bu zorluklara rağmen toplumun haber alma özgürlüğü için mücadele ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gazetecilik, sorumluluğu ve zorlukları büyük bir meslek. Bazen yağmur, kar, çamur içerisinde mesleklerini yerine getirmeye çalışan gazeteciler, bazen de en tehlikeli coğrafyalarda, canları pahasına görev yapmaktadır. Bütün bu zorluklara katlanıyor olmalarının tek nedeninin de, mesleklerine duydukları büyük aşk olduğuna inanıyorum. Sorumluluğunun bilincinde, ülkesinin ve milletinin menfaatlerini, şehrinin önceliklerini kendisine görev edinen tüm gazetecilere büyük saygı duyuyorum” diye konuştu.

SAMSUN MEDYASI TÜRKİYE'NİN ENLERİ ARASINDA

Atakum Belediyesi olarak, hayata geçirdikleri projelerin ve gerçekleştirdikleri çalışmaların halka duyurulması noktasında, kentin gazetecileri ve medya kuruluşlarıyla dirsek temasında olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “İlçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde en önemli güç kaynaklarımızdan birisi de gazetecilerdir. Samsun medyası bu anlamda, Türkiye’nin en önemli ve güçlü medya yapılarından birisidir. Bu vesileyle, çalışmalarımızın ve projelerimizin halka duyurulması noktasında destek veren, eleştiri, öneri ve tavsiyeleriyle projelerimizi güçlendiren gazetecilere teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en önemli ve güçlü medya yapılarından birisi olan Samsun medyası başta olmak üzere, tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 08/01/2019