İshak Taşçı: ''Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz, Atakum Eski Günlerine Dönecek''


İshak Taşçı: ''Kötü Gidişe Dur Diyeceğiz, Atakum Eski Günlerine Dönecek''

AK Parti'nin Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçenin değerlerinin ihmal edildiğini ifade ederek, Atakum'un geçmişine ve geleceğine yapılan zararlara dikkat çekti.

İshak Taşçı paylaşımında, "Sevgili hemşehrilerim, o kadar üzgünüm ki... Atakum’un değerleri bir bir heba edilmiş. Sanki şehrimizin tüm kazanımlarını yok etmek üzere; Atakum’un sadece geleceğine değil, tüm geçmişine karşı bir savaş açılmış. Yazık, çok yazık…" ifadelerini kullandı.

'ATAKUM'DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ'

Aday adayı İshak Taşçı, basit bir ahşap bakımının dahi yapılmadığını belirterek, özellikle Çakırlar Korusu gibi Atakum'un önemli turizm alanlarının bakımsızlığını eleştirdi. Var olan projelerin dahi korunamadığını savunan Taşçı, Atakum'un eski günlerine döndürülmesi için Allah'ın izni ve halkın desteğiyle kötü gidişata dur denileceğini vurguladı.

'ATAKUM ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK'

Atakum'un turizm potansiyelini değerlendirmeyen ve mevcut kazanımları koruyamayan yönetimi eleştiren Taşçı, eski şaşalı günleri geri getirme sözü verdi. Hemşehrilerinden destek isteyen İshak Taşçı, Atakum'u daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.


Yayın Tarihi: 26/01/2024 - 17:36