İshak Taşçı İlk Müjdesini Verdi, Atakum'a Tekstilkent


İshak Taşçı İlk Müjdesini Verdi,  Atakum'a Tekstilkent

Atakum'da geçen dönem destek verdikleri Tekstil atölyesinin bugün 120 personel kapasiteli bir fabrikaya dönüştüğünü söyleyen İshak Taşçı, "Yeni dönemde tekstil kenti olma yolunda önemli işlere imza atacağız. İlçemizin kalkınması, bölgemiz ve ülke ekonomimize verdiği katkıların artması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ATAKUM'A TEKSTİLKENT MÜJDESİ

Geçtiğimiz dönem hayata geçirdiği önemli projelerle Atakum'un kalkınmasında büyük rol oynayan AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, belediye başkanlığı döneminde yer tahsisini yaparak destek verdiği tekstil fabrikasını ziyaret etti. 120 vatandaşa istihdam sağlayan fabrikada konuşan Taşçı, "Bu atölyenin bugün bir fabrikaya dönüştüğünü ve 120 hemşehrimize istihdam sağladığını görmek bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki dönem göreve geldiğimizde, Atakum'a yeni tekstil yatırımları çekerek ilçemizde istihdama katkı sağlamak ve Atakum'u bir tekstil kenti yapmak adına önemli adımlar atacağız" ifadelerini kullandı.

ATAKUM'DA ÖNCELİK BACASIZ SANAYİ OLACAK

Belediye Başkanlığı döneminde Atakum'a kazandırdığı dev projelerle adından söz ettiren İshak Taşçı, "Bu işletmenin başarısını Atakum'un tekstil kenti olması yolunda bir model olarak görüyoruz. Özellikle bacasız sanayi olarak adlandırılan yatırımları çok önemsiyoruz. Benzer yatırımların artması sadece istihdamı artırmakla kalmayıp aynı zamanda Atakum'un ekonomik büyümesine de katkı sağlayacaktır. Atakum'un potansiyelini daha iyi değerlendirmek ve ekonomik büyümesine katkı sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni yatırımlar, yeni istihdam olanakları ile Atakum'u daha da güçlü kılacağız. Bu vesileyle bir projemizi de açıklamış olduk. Atakum, tekstil kenti olacak." diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/01/2024 - 20:12