İşadamı Namık Altaş Son Yolculuğuna Uğurlandı


İşadamı Namık Altaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden hayırsever işadamı Namık Altaş için Bahçelievler mahallesi Ulu Camiinde  cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tolunay Başer, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Namık Altaş’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Seddar Yavuz, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “Gerçekten acımız çok büyük. Ben çok uzun süre kendisiyle çalışamadım ama bu süre içerisinde kendisinin  edep, adap sahibi, hayırsever bir insan olduğuna şahidim. Ne zaman bu camiye gelsem, caminin girişinde o naif duruşuyla bekleyen ve bu cami bir an önce bitsin diye uğraşan bir kardeşimizdi. Amel defteri hiç kapanmayacak olan bir eser bıraktı.  Bu camii sadece biri. Ama görüyorum ki, bir çok gönüle dokunduğuna, bir çok insanın hayatında değişiklik yaptığına, en önemlisi de Allah'ın yolunda gittiğine hepimiz şahidiz. Rabbim hepimize böylesine güzel bir hayat nasip etsin. Rabbim mekanını cennet eylesin. Altaş ailesine sabırlar versin. İnanıyorum ki,  Altaş ailesi onun geride bıraktığı anlayışa ve mirasa sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, konuşmasında  “Namık abiye Allahtan rahmet diliyorum. Bizim güzel bir abimizdi. Hayır, hasenatı severdi. Allah, Namık Altaş gibi iş adamlarımızın, ülkeye, vatana, millete sevdası ve katkısı olan vatandaşlarımızın sayısını artırsın. Mekanı cennet olsun” derken, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise, "Bize çok şey bıraktı. Başlanmış, bitmiş olan eserler bıraktı. Onların korunabilmesi için üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Bugün ahirete intikal etmiş olan Namık Bey’e Allahtan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Hayırsever işadamı Namık Altaş’ın cenazesi, Bahçelievler Mahallesi Ulu Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Karacaömer mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.


Yayın Tarihi: 19/10/2017