Tüfekci: ‘‘Ben Bilirimci Anlayışı Yıkacağız‘‘


Tüfekci: ‘‘Ben Bilirimci Anlayışı Yıkacağız‘‘

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, projelerinin insan odaklı olduğunu vurgulayarak, ‘‘Yetim ve öksüz çocuklarımızı, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacağız. Sosyal belediyeciliği Samsun’a hep birlikte yaşatacağız‘‘ diye konuştu.

Büyükşehir Adayı Tüfekci, İl Başkanı Hasan Aksoy ile birlikte Samsun İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH)’ni ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşil ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Tüfekci, ‘‘Biz insan odaklı belediyecilik hizmetini vermek için geliyoruz. Benim Samsunlu hemşehrim hangi konuda destek istiyorsa, Samsun’da neyi eksik görüyorsa biz onu yapacağız. Samsun’un çehresini ben değil, biz değiştireceğiz’’ şeklinde konuştu.

BU İLİŞKİLER KESİLMEYECEK, GÜÇLENECEK
İyi Parti Büyükşehir Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim kampanyası çalışmalarına dernek ve STK’lara ekstra önem göstererek ilerlemeye devam ediyor. Bu kurumların toplumun sıkıntılarını bulma ve çözme konusunda çok büyük nimetler olduğunun altını çizen Tüfekci, ‘‘Samsun’daki ziyaret ettiğim ve edeceğim her derneğimiz, STK’mız çok güzel işler başarıyor. Samsun için ve Samsunlu için çalışan herkese kapımız açık olacak. Bugün kurduğumuz ilişkiler göreve geldiğimizde kesilmeyecek. İstişare masalarımız ile birlikte bu şehrin neye ihtiyacı var, kaç ihtiyaç sahibi var, neler yapılabilir gibi birçok konuyu konuşacağız. Bu konular üzerinde fazlaca hassasiyet gösterilmesi, veren elin alan eli görmeyerek sürecin devam etmesi gereken konular. Ekonomik sıkıntılardan, işsizlikten ve birçok sebepten dolayı hayatlarını idame ettiremeyen çok vatandaşımız var farkındayız. Derneklerimizle el ele vererek, kapıların çalınmadığı, ihtiyaçların görülmediği ev bırakmayacağız. Samsun’a iyiliği hep birlikte getireceğiz’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

YEŞİL’DEN TÜFEKCİ’YE BAŞARI DİLEKLERİ
Samsun İHH Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşil, ziyaretleri dolayısıyla İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Tüfekci, sıcak bir karşılama ve hoş sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından, ‘‘Çalışmalarını büyük bir önemli takip ettiğim bu derneğe bundan öncesinde de yardımlarımızı ve bağışlarımızı gerçekleştiriyorduk. Bundan sonrasında da inşallah yardımlarımızı Belediye olarak da sağlayarak, daha çok insanın hayatına dokunmaya devam edeceğiz. Sıcak karşılamanız, hoş sohbetiniz için başta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşil olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. İHH gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında örnek çalışmalara imza atıyor. Kendilerini ve bütün gönüllü ekiplerine selam ve saygılarımı sunuyorum. Samsun için birlikte çalışacağımız, birlikte insanlara dokunacağımız günlere çok az kaldı. ’’ dedi.


Yayın Tarihi: 07/03/2024 - 15:58