Samsun Markası Ankara'ya Hazırlanıyor


Samsun Markası Ankara'ya Hazırlanıyor

Samsun'da doğan ve yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlarla marka haline gelen ,ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Master Of Cake, bu kez Ankara'da muhteşem bir organizasyona imza atıyor.

İLK ORGNİZASYONDA 140 PASTA, 230 PASTACI

Pasta Sanatçısı ve Organizatör Zümra Uludoğan'ın markalaştırdığı ve patentini aldığı  Master Of Cake, Samsun'daki 2 organizasyonun ardından Ankara'da    Master Of Cake Başkent adı ile 3. büyük  organizasyonu gerçekleştiriyor. Uludoğan,  İlk Organizasyonunu Sheraton Samsun Otel’de 24 Eylül 2016 da İran'dan da katılımcıların yeraldığı  Türkiye  genelinde 140 pasta ve 230 un üzerinde  Pastacıyı  Kahvaltı Etkinliği ve pasta Yarışmasında,  Samsun’da  bir araya getirerek   ilk organizasyonda  bir rekora imza atttı.  Ülke genelinde binlerce insan  Yarışma Pastaları Sergisini gezmek için Sheraton Otel’e akın etti..

MASTER OF CAKE SAMSUN 2017’DE 500’ÜN ÜZERİNDE PASTACI İLE REKOR KIRILDI

Zümra Uludoğan, 2. Organizasyonu Master Of Cake Samsun 2017 Samsun Pasta Yarışması ve Konaklamalı Pastacılık Festivalini de Hampton Hilton Samsun Otel’de gerçekleştirdi.    Türkiye’de Pastacılık sektöründe bir ilk olan Konaklamalı Pasta Yarışması ve Pastacılık Festivali 500 ün üzerinde  pastacının katılımı ile net 251 pasta başvurusu alarak Türkiye’nin en büyük Pasta  Yarışması ünvanını  aldı. Yarışmada 25 tane Şef görev aldı ve büyük pastacılık ve şeker hamuru Showları gerçekleştirildi. Tafet Aşcılar Federasyonunun tam kadro desteklediği büyük bir Festivaldir. 

Yarışma ile ilgili olarak bir açıklama yapan Uludoğan, "Ülkenin en iyi Pastacı ve Çikolata Sanatçılarının yarıştığı Türkiye’nin en zor ve prestijli yarışması olarak anılmaktadır. Katsan Ovalette Şeker Hamurları Ana Sponsorluğunda,16 firmanın sponsor ve stant kurulumu ile katıldığı Festivalimize sektör firmaları büyük ilgi göstermişlerdir.Her ilden ve İran başta olmak üzere diğer Ülkelerden gelen yarışmacılar 19 Mayıs günü Samsun’da olmanın coşkusunu yaşadılar. 19-20-21 Mayıs’ta 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Festivalimizde marşlarla kutlamalar yapılmıştır.” Dedi.

“MASTER OF CAKE BAŞKENT “ DÜNYAYI ANKARA’DA AĞIRLAYACAK

DÜNYANIN VE TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ŞEFLERİ JÜRİ MASASINDA

Master Of Cake Samsun ,Master Of Cake Başkent olarak 3. yarışmasını da Ankara'da gerçekleştiriyor. 23 Eylül 2017'de Ankara Latanya Otel'de gerçekleştirilecek  yarışmaya şimdiden katılımın yüksek olduğunu belirten Zümra Uludoğan, “ Bu yarışmanın jüri üyeleri de Ulusal ve Uluslararası alanda sektörde önemli isimler.WACS jüri Üyesi  İztok LEGAT ve Stevo KARAPANDZA ,Milli takım Direktörü Emrah Köksal SEZGİN,Şekerden Çiçekler Sanatçısı Filiz BİRCAN ve Gurme Haldun Tüzel’in Jüri üyeliği yapacağı Yarışmada Milli Takım Şefleri Ebru SAVAŞ,Tuba GEÇKİL,Neslihan MENTEŞ,Tuba FIRAT,Zülcenah KUNTER ve birçok Şefin Pastacılık Showları olacak.Konuklar bir çok farklı lezzet tadacak.Bir kez daha adil ve prestijli bir yarışma yaşanacak.Bunun yanı sıra Katsan Ovalette Şeker Hamurlarının Ana Sponsorluk yaptığı Festivalimizde,Sektörün önemli firmaları da yarışmamızda standları ile yer alacaklardır.Pastacılık sektörü için önemli olan Ankara büyük bir Festivale ev sahipliği yapacak.Dünya’yı Ankara’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 02/08/2017