İlkadımlı Gençler Eğitim, Kültür ve Sporla Geleceğe Hazırlanıyor


İlkadımlı Gençler Eğitim, Kültür ve Sporla Geleceğe Hazırlanıyor

İlkadım Belediyesi tarafından gençler için yapılan yatırımlar başarıya dönüşürken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Biz en çok gençlerin belediyesiyiz” sloganı ile gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 4,5 yıllık hizmet süresince gençlere yaptığı yatırımların her alanda başarı ile sonuçlandığını belirtti. Spordan eğitim-öğretime, bilimden kültürden-sanata her alanda gençlere ve çocuklara sayısız yatırım ve hizmet sunan İlkadım Belediyesi İlkadımlı gençlerin geleceğe donanımlı ve sağlıklı hazırlanmaları için her türlü altyapı imkanı sunuyor.

GENÇLİĞİ SPOR YATIRIMLARIYLA KAZANIYORUZ

Gençliği spora yapılan yatırımlarla kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geleceğin aydınlık yarınlarının temellerini atacak olan gençler için belediyeye ait eski şantiye alanındaki 4,5 dönümlük araziye Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’ni kazandırarak gençlere armağan etti. Gençlere ve çocuklara yönelik birçok başarılı projeye imza atan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 4,5 yıl içerisinde ilçeye Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezi’nin yanı sıra 62 çocuk parkı ve 12 halı sahayı çocuklar ve gençlerle buluşturdu.

İLKADIM BELEDİYESİ SPORCULARI ŞEHRİN GURURU OLDU

Sporla geleceğe güçlü adım attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Gençliğimizi spora yaptığımız yatırımlarla kazanıyoruz. Spor kenti Samsun kimliğine katkı sağlayarak Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezini hayata geçirdik. Son 4,5 yılda Dünya çapında sayısız şampiyonluklar ve nice birinciler elde ettik. 14 branşta hizmet veren spor külümüzde 1 Olimpiyat, 2 Dünya, 1 Avrupa Şampiyonluğu, Uluslararası müsabakalarda 22, Türkiye Şampiyonalarında 88 birincilikle toplamda 384 madalya kazandık. Bu başarılarda emeği olan sporcularımıza ve ailelerine, antrenörlerimize, spor kulübümüzün yöneticilerine teşekkür ederim. Gençlerimiz ve aileleri ile güçlü bir birliktelik bağı kuruyoruz ve gençlerimizin başarıya ulaşmaları için her türlü imkânın tahsisinde var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 EĞİTİM KURUMLARI GENÇLERE GÜVENCE OLUYOR

Eğitim ve öğretim kurumlarının yanı sıra kültür merkezleri ile de gençlerin ufkunu açmaya yönelik hizmetleri hayata geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Geçtiğimiz yıl İLKEM Eğitim Kurumlarında eğitim gören 2 binden fazla öğrencimiz üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerine yerleşirken, 250’den fazla öğrencimiz istediği liseye, 50’den fazla öğrencimiz ise KPSS ile atanarak kamu kurumlarına yerleşti. Geçen yıl yüzde 90’dan fazla başarı oranı yakalayan ve üç farklı yerleşkede her yaştan öğrenciye hizmet vererek, eğitimin markası haline gelen İLKEM’de bu yıl ki hedefimizi yüzde 99 olarak belirledik. Eğitim ve öğretimin yanı sıra yıl boyunca yapılan sosyal aktiviteler ile çocuk ve gençlerimize ahlaki ve dini değerlerle vatan sevgisini aşılamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 15/01/2019