Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'ndan Karaaslan'a Ziyaret


Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'ndan Karaaslan'a Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu'nu makamında ağırlayan, AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı konuşmada " Engelleri hayatin her alanında ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.  Size olan desteğimiz her zaman devam edecek. Avrupa Atletizim Şampiyonasında sizlere, canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Avrupa Atletizm Şampiyonası için, 15 Gündür Ankara da kampta olan Özel sporcular sürpriz yaparak AK Parti Genel başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı makamında ziyaret etti.

Karaaslan ziyarete ilişkin yaptığı konuşma da; ''Engelleri hayatin her alanında ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.  Size olan desteğimiz her zaman devam edecek. Sizin başarınız sizden sonra geleceklere de örnek olacaktır. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür eder, Avrupa Atletizim Şampiyonasında sizlere, canı gönülden başarılar dilerim" dedi.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise "Artık Türkiye'de bu çocuklara nasıl değer verildiğini göstereceğiz. Engelliler artık acınacak değil, gurur duyulacak hale geldi" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteklerinden bahseden heyet içerisinde; Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, AS Başkan Aydın Koç, Ensar Kurt ve Hüsniye Erdoğan, 18 Sporcu ve 7 antrenör yer aldı.


Yayın Tarihi: 27/06/2016