İzlanda ve Andorra Maçlarının Bilet Satışı Başladı


İzlanda ve Andorra Maçlarının Bilet Satışı Başladı

A Milli Takımımızın İzlanda ve Andorra ile oynayacağı 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçlarının öncelikli bilet satışı, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak Türkiye-İzlanda karşılaşması için her Kırmızı Üye en fazla üç adet bilet satın alabilecek. Güney Loca'da ise her Kırmızı Üye, İzlanda maçı için en fazla 8 adet koltuk sahibi olabilecek.

Biletler futbolseverlere ücretsiz kargo ile teslim edilecek. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için öncelikli bilet satışı üç gün sürecek.

Türkiye-İzlanda müsabakasının bilet fiyatları 1. Kategori 90 TL, 2. Kategori 50 TL, 3. Kategori 20 TL ve Güney Loca Koltuğu 250 TL olarak belirlendi.

Estadi Nacional'da 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 22.45'te oynanacak Andorra-Türkiye maçının misafir tribün biletlerinin Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için öncelikli satışı da üç gün sürecek.

Her taraftarın en fazla dört bilet alma hakkı bulunuyor.

Biletlerin yurt dışı teslimat noktası, tff.org ve taraftarkulubu.tff.org internet sitelerinden önümüzdeki günlerde ilan edilecek.

Andorra-Türkiye müsabakasının misafir tribün bilet fiyatları 175 TL olarak belirlendi.

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 25/10/2019