Fatsa Belediyespor’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret


Fatsa Belediyespor’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Yeni sezon öncesi yönetim kadrosunu oluşturan ve hazırlıklara başlayan Fatsa Belediyespor’un başkanı Ayhan Demir ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki Takımlara Destek Olacağız

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Fatsa Belediyespor’un ziyaretinde, güçlü bir yönetim oluşturulduğuna vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, takımın sıkıntılı ve kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bölgemizin güçlü ekiplerinden biri olan Fatsa Belediyespor, sıkıntılı ve kritik bir süreçten sonra Fatsa hatta Ordu ölçeğinde çok güzel bir yönetim kadrosu oluşturarak bu sezonun iddialı takımlarından biri hâline geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2017 yılından itibaren yönetimin talebi çerçevesinde Bölgesel Amatör Ligi’ndeki takımlara destek olacağımızın güvencesini veriyorum. Hem ziyaret hem de yeni oluşumun bölgede yarattığı heyecan için yöneticilere teşekkür ediyor, Fatsa Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Demir ise desteklerinden dolayı Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, takımı iyi bir noktaya getirmek için mücadele edeceklerini belirtti.


Yayın Tarihi: 06/09/2016

Diğer Resimler

Fatsa Belediyespor’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret
Fatsa Belediyespor’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret