İlkadım’da Ak Parti Vefa Buluşması


İlkadım’da Ak Parti Vefa Buluşması

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen vefa buluşmasında AK davanın neferleri ve yol arkadaşları ile bir araya geldi.

Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde Gazi Belde Belediyesi eski Başkanı Süleyman Kaldırım, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, önceki dönem AK Parti İlkadım İlçe Başkanları Adnan Varol ve Hakan Ay, AK Parti Eski  Belde Başkanları, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Eski Mahalle Başkanları ile kurucu üyelerin bir araya geldiği unutulmaz bir vefa buluşması yaşandı.

VAROL; “BİZ AYNI TAKIMIN OYUNCULARIYIZ”

Acem Tekkesi ve Kültür Evinde gerçekleştirilen buluşmada konuşan önceki dönem AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol; “Cumhur İttifakı ile yeni bir dönemdeyiz. 2023, 2053 hedeflerimiz var, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderimiz var. Ortak bir dava için mücadele ediyoruz. Yolumuz aynı kutlu dava, yolumuz aynı kutlu yol oldu. Bizim hepimizin ortak tek bir noktası var. Hepimiz davamıza inanmış insanlarız. Şahsi hesaplar yapmadan şahsi çıkarlar gözetmeden liderimizin önümüze koyduğu hedefler doğrultusunda koşan insanlarız. Ben burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım ve bu heyecanı sizlerde de görüyorum. O nedenle diyeceğimiz şey durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

HAKAN AY; “BAŞARIYA İNANCIMIZ TAM”

Bir önceki dönem AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ise Cumhur İttifakı’nın güçlü bir birliktelik olduğunun altını çizerken; “AK Parti kurulduğu günden itibaren liderinin arkasında büyük başarılara imza attı. Bu gün yanımızda Cumhur İttifakı ile MHP’li kardeşlerimizle de birlik içerisindeyiz. O nedenle başaracağımıza inancımız tam. Biz nerede ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız da” diye konuştu.

SÜLEYMAN KALDIRIM’DAN BAŞKAN TOK’A DESTEK

2004 yılında hep birlikte önemli dava için mücadele ettiğimiz tüm arkadaşlarımıza bu akşam burada oldukları için teşekkür eden Gazi Belediyesi Eski Başkanı Süleyman Kaldırım, “  Bu güzel buluşmayı tertip eden Erdoğan Başkanı da kutluyorum. AK Parti iktidarı ile büyük işlere imza attık. Tüm Türkiye’de yerel yönetimler bazında yapılan hizmetleri hiçbir parti yapamamıştır. İlkadım’da da Erdoğan Başkanımız büyük projelere imza attı. Kendisini de bu nedenle kutluyorum ve bu seçimlerde başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bir hizmet yapıldıktan sonra o hizmetten faydalanan biz vatandaşlar bu hizmeti yapanlardan Allah razı olsun deriz. Yani bu dua siz mahalle başkanlarımızdan başlayarak en üst kademeye kadar gider. Aynı başarı gibi biz hepimiz doğru olan için çalışırsak başarı da en alttan en üste kadar hepimizin başarısı olur” diye konuştu.

AVCILAR; “BU ENERJİ İLE 1 NİSAN SABAHINA BAŞARI İLE UYANACAĞIZ”

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ise, “Bu kürsüde gençlik kolları başkanı olarak çok sunum yaptım çok konuşma yaptım ama bu akşam İlçe Başkanı olarak hiç duymadığım kadar heyecan duyuyorum. Bu davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli dava arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak bir olduğumuz sürece kazanacağımıza inancımız tam. Cumhur İttifakı’nın gücü ile bir yumruk olarak ülkemizin bütün sorunlarını birlikte çözmek için çalışacağız. 2014 seçimleri sürecinde gençlik kolları başkanı olarak çalışmalarımızı sürdürürken bu seçimlerde ilçe başkanı olmanın gururunu yaşıyorum. Yani bizler AK Partimizle birlikte büyüyoruz ve bu köklü parti ile yarınlar için çalışmaya devam ediyoruz. Bizler tüm enerjimizle birlikte çalışarak 1 Nisan sabahına da başarı ile uyanacağız.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOK; “BU BİRLİKTELİKLE BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

Cumhur İttifakının ruhu ile birlik ve beraberliği AK Parti ve MHP kadrolarıyla birlikte sağladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu akşam bu salonda sizlerin katılımı ile çok güzel bir tablo oluşmuş. Her şeyden önce bu katılımınız için teşekkür ediyorum. Güzel bir aile ortamı. Bu seçimlerde de önemli olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un seçilmesi değil önemli olan Cumhur İttifakı’nın kazanması. Bazı kesimler Cumhur İttifakı’nın az oy alsın, hemen genel seçime gidelim diyor. Kendine pay çıkaracak hesaplar yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimine gidebilmekten bahsediyor. Biz buna fırsat vermeyeceğiz. Bu akşam bu vefa buluşmasında olduğu gibi aynı birlik ruhunu yaşamaya devam edeceğiz. Uzun yıllardır birlikte yürüdüğümüz mücadele ettiğimiz büyüklerimizin ve kardeşlerimizin bir arada olduğu bu fotoğraf unutulmaz olmuştur. Bu birliktelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarıyı yakalayacağımızdan en küçük bir şüphemiz yok. Ancak amacımız yüksek bir oy ile kazanmak. Aday tanıtım toplantısında sizlerin de dikkatini çekmiştir. Sadece seçimi kazanmak değil seçimi yüksek bir oyla kazanmak için çalışmamız gerekiyor. Bu yolda sizlerin de yanımızda olduğunuzu bilerek tekrar katılımınız için teşekkür ederim” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 28/02/2019