İlkadımda, 10 Bin TL’lik Sergi Geliri Mehmetçik Vakfı'na Bağışlanıyor


İlkadımda, 10 Bin TL’lik Sergi Geliri Mehmetçik Vakfı'na Bağışlanıyor

16-21 Nisan tarihlerinde, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile İlkadım Kültür Merkezi’nde Mehmetçik Vakfı için Nakış Sultanları Mehmetçikle el ele” sloganıyla Başkan Tok tarafından açılan Sergi’nin bitiminde Halk Eğitim Hocası Ayla Kalaysız ve kursiyerleri Başkan Tok’u makamında ziyaret etti.

 “Başkan Tok’a Teşekkür Ziyareti”

Vatan için şehit düşen askerler hepimizin evladı biz de ordumuza destek olmak niyetiyle böyle bir duyarlılık göstermek istedik diyen Halk Eğitim Hocası Ayla Kalaysız ve öğrencileri, tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların satışa çıkarıldığı sergi sonunda Başkan Tok’u makamında ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Tok “Örnek Bir Sergi”

Örnek bir Sergiye imza attıkları için Halk Eğitim Hocası Ayla Kalaysız ve kursiyerini makamında ağırlayan Başkan Tok, “Nakış Sultanları Mehmetçikle el ele”  sloganıyla açılan sergi çok anlamlı ve örnek teşkil edecek bir sergi oldu. Bayan hocalarımızın düzenlemiş olduğu “Nakış Sultanları Mehmetçikle el ele”  sergisinde tüm gelirinin Mehmetçik Vakfına yatırılacak olması bizleri çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın da bu doğrultuda sergiye ilgi göstermeleri mutluluğumuzu pekiştirdi.  Biz anlamlı her projeye belediye olarak destekveriyoruz ve vermeye hazırız. Bu anlamlı sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Vatanımızın birliğini dirliğini bozmak isteyenlere rabbim fırsat vermesin" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 24/04/2018