Türkiye'nin Geleceğine Yatırım


Türkiye'nin Geleceğine Yatırım

Çocukların ferah, sağlıklı ve konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri amacıyla eğitime önemli ölçüde destek verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak yapılan eğitim yatırımlarıyla Türkiye'nin geleceğine sahip çıkıyoruz." dedi

İlkadım Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilçe genelindeki eğitim kurumlarına yapmış olduğu bakım onarım, çevre düzenlemesi, parke taş, asfalt ve yeşil alan çalışmalarına yaklaşık 600 bin TL harcadı.

EĞİTİM YUVALARI GÜZELLEŞİYOR

İmkânlar ölçüsünde tüm okullara destek olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2016-2017 Eğitim öğretim döneminde de bu çalışmaların hız kesmeyeceğini ifade etti. Başkan Tok, Ülkemizin geleceği olan yavrularımızın eğitim yuvalarının güzelleştirilmesi konusunda çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

HER ŞEY GELECEĞİMİZ İÇİN

İlkadım İlçesinin Samsun'un eğitim öğretim yuvaları noktasında kalbi olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar ilçemizde bulunan eğitim öğretim yuvalarımız için desteğimizi esirgemedik. İmkânlarımız doğrultusunda hangi okulda eksikler var ise, bu eksiklikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz eğitim öğretimin adeta kalbi olmuştur. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için büyük emek sarf ediyoruz. Çocuklarımızın daha ferah, daha sağlıklı, daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yatırımlarımız ilerleyen yıllardaki eğitim öğretim dönemlerinde de imkanlarımız doğrultusunda devam edecektir." dedi.


Yayın Tarihi: 19/09/2016