İHH İnsanı Yardım Vakfı Samsun Kadın Kollarına Yeni Atamalar


İHH İnsanı Yardım Vakfı Samsun Kadın Kollarına Yeni Atamalar

İHH İnsanı Yardım Vakfı Samsun kadın kolları başkanı Gülendam Çoruh Karadeniz bölge koordinatörü olarak atandı. Boşalan Samsun il başkanlığına Neslihan Ak getirildi...

Canik kültür merkezinde yapılan mantı günü programı yapıldı. İnsanı yardım adına oldukça başarılı işlere imza atan kurul üyeleri elde ettikleri gelirin Kosova dikiş makinesi atölyesi için kullanılacakları söyleye başkan Neslihan Ak benzer çalışmaları yaparken büyük bir manevi haz yaşadıklarını, iyi niyet, birlikte gayretle, gönüllü yaptıkları işlerin verdiği mutluluğun çok kıymetli olduğunu söyledi.

Mantı günü programının yani sıra görev teslim görev teslim töreni yapıldı.

İHH İstanbul Merkez Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Taşçı, Bölgelerden sorumlu Zeliha Karatop görev devir teslimini gerçekleştirdi.

Karadeniz Bölge Başkanlığına getirilen Gülendam Çoruh’un veda konuşması duygusal anlatın yaşanmasına vesile oldu. Yönetimde birlikte çalıştığı arkadaşlarında helâllık isteyen başkan, stklarda gönüllü görev yaparken bilmeden gönül de kırabiliyoruz, birbirimize gönül koymayalım. Allahın rızasını almak en büyük amacımız dedi. Mantı ikramı ve ödül töreni ile etkinlik sona erdi.


Yayın Tarihi: 09/06/2022 - 16:23