Yeşilyurt AVM Minik Ziyaretçilerini Hemsball Oyun Sahasında Buluşturuyor


Yeşilyurt AVM Minik Ziyaretçilerini Hemsball Oyun Sahasında Buluşturuyor

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, içeriği zengin etkinliklerle Nisan ara tatilinde de miniklerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor

Nisan ara tatilinin ilk 4 gününde minik ziyaretçilerini hem eğlendiren hem öğreten etkinliklerle buluşturan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tatili yine birbirinden farklı ve dolu içerikli etkinliklerle kapatıyor.

15 Nisan Cuma günü saat 14.00-18:00 arasında adını Hareket, Enerji, Matematik ve Sistem den alan , çocuklarda el-göz koordinasyonunu ve odaklanma geliştirmeyi hedefleyen milli spor branşlarımızdan olan Hemsball oyun sahasında hem öğretmeyi , hem eğlendirmeyi hedefliyor.

16-17 Nisan Cumartesi , Pazar günleri ise saat 14.00 – 18:00 aralığında Zumba, Robotik Kodlama , Görsel Sanatlar Atölyesi ,Ekoloji atölyesi ve Akıl Oyunları ile Nisan ara tatilini bitiriyor.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz


Yayın Tarihi: 13/04/2022 - 21:06