Hepimiz Atakum Partiliyiz


Hepimiz Atakum Partiliyiz

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediye Meclisi üyeleri ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği akşamda Başkan Deveci, "Farklı siyasi partilerimiz olabilir ama sonucunda biz Atakum Partiliyiz" dedi

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci, Atakum Belediye Meclisi'nde görev yapan tüm siyasi partilerin meclis üyeleri ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Atakum Yalı Kafe Restoran'da gerçekleşen iftar programında Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum'un geleceği ile ilgili herkesin düşüncesinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Meclis üyeleri ve aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Deveci, "Siyasi partilerimiz ayrı olsa bile bu tarz toplantılarla birlikte dostluğumuz güçlensin. Farklı siyasi partilerimiz olabilir ama sonucunda biz Atakum partiliyiz.  Ramazanın bu güzel günü vesilesiyle birlikte olduk, bayramda da bir araya gelelim. Önümüzdeki günler kent konseyi de toplanacak, orada da ortak bir yapı oluşturacağız. Belediye meclisimizdeki yapıyı farklılıklarla, çeşitliliklerle ve çok renkliliklerle olabildiğince kent konseyimize de taşıyalım. Bu şehrin geleceğine ilişkin herkesin görüşü önemli. Bu görüşten ortak bir kanaat ve proje çıkarıp ilerleyebiliyorsak bu şehrimizin yararına olur. İleride bu şehirde çocuklarımız yaşayacak. Partilerin farklı olması demokrasimizin vazgeçilmez kuralı. Herkes kendi düşüncesi doğrultusunda gelişime katkı vermeli. Siyasetin güçlü ve sağlam temeller üzerine kurulabilmesi, kalıcılaştırılabilmesi için tüm siyasi partiler toplumun tüm kesimlerine uzanabilmeli. Bunu yapabilirsek daha çok seçici, dikkatli ve soran sorgulayan seçmen kitlesine ulaşmış oluruz. Bu da ülkemizin geleceği için fayda sağlarken aynı zamanda demokrasimizin kalıcılığına destek olur" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 26/05/2019