Zafer Bayramı Bulvar AVM’de Coşkuyla Kutlanacak


Zafer Bayramı Bulvar AVM’de Coşkuyla Kutlanacak

Her özel günde gerçekleştirdiği etkinlikleri Samsunlularla buluşturan Bulvar AVM, Zafer Bayramı’nın 97. yılını, Samsun Valiliği ve OMÜ işbirliği ile hazırlanan dolu dolu bir programla kutlayacak.

Günümüzün popüler sokak sanatlarından biri olan ve duyguların duvar yazıları ve boyalarla aktarılması esasına dayanan Graffiti; Zafer Bayramına özel teması ile işlenecek olan workshop etkinliği ile meraklılarıyla buluşacak.  “Gençler Graffiti ile Atasını Anlatıyor” sloganı ile dikkat çeken etkinlikte, Türkiye’nin popüler mural sanatçılarından biri olan Atione ve OMÜ Prof. Dr. Metin Eker ve ekibi eğitmen olarak yer alacak.

Programda herkes için spor federasyonu spor aktiviteleri gerçekleştirirken, DJ İnanç Seven performansı ile etkinliğe eşlik edecek. Aynı zamanda BB oyuncak atölyesi de 30 Ağustosa özel; Atatürk, Anıtkabir ve Türk Bayrağından oluşan ahşap bibloları çocuklara diledikleri gibi boyatarak bayrama katılımlarını sağlayacak. Bulvar AVM’den 50 TL ve üzeri alışveriş yaparak, alışveriş fişini atölyeye getiren herkese oyuncaklar ücretsiz olarak hediye edilecek. Meydan alanına konumlandırılacak olan Atatürk Hatırası fotoğraf platformu ile de ziyaretçiler anlamlı  fotoğraflar çekebilecekler. Etkinlikler Grup Dalgakıran’ın akşam konseri ile devam edecek. Samsun’un sevilen gruplarından biri olan Dalgakıran ekibi, özel repertuarları ile 19:30’da sahne alacaklar.

30 Ağustos Cuma günü 13:00 –21:00 saatleri arasında gün boyu devam edecek etkinliklere tüm Samsunlular ücretsiz olarak davetlidir.

 


Yayın Tarihi: 26/08/2019