Hayden Trabzon Botanik’i Tanımaya


Hayden Trabzon Botanik’i Tanımaya

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Trabzon Botanik Tanıtım Günleri” ile kısa süre sonra resmi açılışı yapılarak hizmete sokulacak olan Trabzon Botanik, kentin kanat önderleri ve vatandaşların ziyaretine açılacak. 9-14 Temmuz tarihlerinde icra edilecek olan tanıtım günlerinde Trabzonluların görüş ve önerileri alınarak son çalışmalar şekillendirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken hemşehrilerini Trabzon Botanik Tanıtım Günlerine katılmaya davet etti. Gümrükçüoğlu, “Bölgemizde böylesine büyük, böylesine donanımlı, gelenlerin içinde hiç sıkılmadan saatlerde zaman geçirebileceği, eğlenebileceği, öğrenebileceği böyle bir eser daha bulunmuyor. Trabzon Botanik her yönüyle Karadeniz bölgesinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. 9-14 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz tanıtım günleri ile resmi açılıştan önce bu dev eserimizi halkımızın ziyaretlerine açmış olacağız. Trabzon Botanik Tanıtım Günlerinde STK temsilcilerimizin, siyasi parti temsilcilerimizin, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak son çalışmalarımızı şekillendireceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 06/07/2018

Diğer Resimler

Hayden Trabzon Botanik’i Tanımaya
Hayden Trabzon Botanik’i Tanımaya
Hayden Trabzon Botanik’i Tanımaya