Bulvar AVM’nin “BMW Kampanyası”nın Kazananları Belli Oldu


Bulvar AVM’nin “BMW Kampanyası”nın Kazananları Belli Oldu

20 Kasım – 15 Şubat tarihleri arasında yürütülen kampanyaya yoğun katılım gerçekleşti. Toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve bu alışverişlerini kampanya masasına kayıt ettirerek çekilişe katılan herkes,  BMW 1.18i, Toshiba Notebook, HP Notebook ve Reeder Tablet kazanma fırsatı için şanslarını aradılar. Çekiliş, Bulvar AVM Meydan Alanı’nda noter huzurunda gerçekleşti.  

Çekiliş sonuçlarına göre, Fatma Vural BMW 1.18i’nin sahibi olurken, Erol Binay Toshiba Notebook , Selim Coşkun HP Notebook kazandı. Reeder Tabletler ise Murat Köse, Burcu Kontaş, Asuman Gündoğdu, Aysel Savaş, Hasan Kalaycı, Ümit Şahin, Mete Karataş, Meryem Vural Yetim, Hilal Çaylı ve İsmail Canikli’nin oldu.

Kampanya sonuçlarına  www.bulvarsamsun.com.tr ‘den ve facebook/bulvarsamsunavm  linkinden ulaşılabilecek. Hediyelerin asil ve yedek talihlilerine ise aynı zamanda posta yoluyla tebligat yapılacak.

Alışverişin keyfe dönüştüğü ve en güzel anların buluşma noktası haline gelen Bulvar AVM, ulusal ve uluslararası marka karması ile alışverişi avantaja dönüştürerek kazandırmaya devam edecek.


Yayın Tarihi: 01/03/2016