Gazeteci Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek


Gazeteci Aday Adayına Meslektaşlarından Tam Destek

MHP'den İlkadım Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Gazeteci Ahmet Çağdaş Çatoğlu'na, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nden tam destek geldi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Gazeteci Ahmet Çağdaş Çatoğlu'na, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nden tam destek geldi. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Cemiyetimizin yönetim kurulunda bulunan gazeteci kardeşimiz Ahmet Çağdaş Çatoğlu'na başarılar diliyoruz. İlkadım Belediye Meclisinde hem İlkadımlıları hem de gazetecileri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bu anlamda Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti olarak kendisine tam destek verdiğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a ve cemiyet yönetimi ile üyelere teşekkür eden Ahmet Çağdaş Çatoğlu, "Meslek büyüklerim başta olmak üzere meslektaşlarımdan böylesi bir destek görmek beni son derece mutlu etti. Hem başkanımıza hem gururla bir parçası olduğum yönetim kurulumuza hem de cemiyet üyesi meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Şahsıma duyulan güvene ve destek karşısında mutlu oldum. Bu güveni boşa çıkartmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hem mesleğimi hem de meclis de alacağım görevi başarıyla yerine getireceğim" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 10/01/2024 - 20:21