Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu Gazetecilerle Buluştu


Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu Gazetecilerle Buluştu

Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, Samsun'da yerel ve yaygın basın temsilcileriyle bir araya gelerek hedeflediği projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, iş insanı Mustafa Boyacı'nın sahibi olduğu Duruşehir Saray Köfte Balık Restoran'da Samsun'da yerel ve yaygın basın temsilcileriyle bir araya geldi. Gazetecilerle yemekte buluşan Kazım Öksüzoğlu, muhtar seçilmesi halinde yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Derebahçe Mahallesi Muhtar Adayı Kazım Öksüzoğlu, doğduğu mahalleye hizmet vermek için yola çıktığını belirterek, ''1979 yılında Samsun Derebahçe Mahallesi'nde doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Halihazırda mahallemizde bulunan Kazım'ın Yeri işletmesinin 7 yıldır sahibiyim. Bahçeşehir Sitesi'nin yapıldığı günden itibaren site başkanlığını yapmaktayım. Bugüne kadar turizm, pazarlama ve kamu kurumlarında görev yaptım. Gönüllü olarak bir çok faaliyete katılarak, sokak hayvanları, ATA Tohumu ve sosyal yardım çalışmalarında yer aldım. Doğup büyüdüğüm mahelleme hizmet etmek için gece gündüz demeden halkımızn sorunlarını çözümü noktasında ayrım yapmaksızın hizmete adayım'' dedi.

Derebahçe için bir çok çalışma planladıklarını belirten Kazım Öksüzoğlu, ''Sokak hayvanlarından, engellilere, yaşlılardan kadınlarımıza, bir çok çalışma planladık. Bunların yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal aktiviteler ile çocuklarımız ve gençlerimiz için etkinlikler olmak üzere çok sayıda projemiz hazır. Göreve gelmemiz halinde farklı bir anlayışla mahalleme hizmet edeceğim'' diye konuştu.

MAAŞIMI ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK VERECEĞİM

Muhtar adayı Kazım Öksüzoğlu muhtarlık maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini belirterek, ''Göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş, ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit edip, muhtarlık maaşını durumlarına göre öğrencilere burs olarak vereceğiz. Muhtarlık maaşının yanısıra yine ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hayırseverlerin desteği ile burs imkanı sağlamaya çalışacağız'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 11/03/2024 - 17:22