Cevat Öncü Pazar Yerinde Vatandaşlarla Kucaklaştı


Cevat Öncü Pazar Yerinde Vatandaşlarla Kucaklaştı

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, semt pazarlarında vatandaşlarla ve esnafla kucaklaşarak sohbet etti. Öncü, “Bu şehri hep birlikte daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, pazar yerlerini ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Öncü, hem esnafla hem de pazar alışverişinde bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Seçim kampanyası kapsamında pazar yerlerinde esnafla ve vatandaşlarla buluşan Öncü’nün ziyaretlerine CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ ve partililer de eşlik etti. Öncü’nün samimi ve içten yaklaşımı, aynı samimiyet ve içtenlikle karşılık buldu.

Esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirerek, onların beklenti ve taleplerini dinleyen Öncü, seçim vaatlerini anlatırken aynı zamanda sorunlara çözüm arayışı içinde olduğunu vurguladı. CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, "Samsun halkının nabzını doğrudan hissetmek için pazar yerlerini ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri ve sorunları bizim için önemli. Onların beklentilerini öğrenip, bu beklentilere yönelik olarak atacağımız adımlarla şehrimizi hep birlikte daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Samsun’u hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız" dedi.


Yayın Tarihi: 07/01/2024 - 16:55