Aile Her Şeydir


Aile Her Şeydir

Yoğun bir kampanya yürüten Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü’ye aile desteği. Cevat Öncü’nün oğlu Muratcan ve kızı Burcu, zaman zaman seçim çalışmalarına katılarak babalarını yalnız bırakmıyor. Öncü, kampanya yorgunluğunu ise torunları Mert ve Selma ile gideriyor.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü çok yoğun bir seçim kampanyası yürütüyor. 1 Ocak tarihinden bu yana aktif olarak sahada çalışan, ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen, vatandaşlarla bire bir iletişim kuran Cevat Öncü’ye bu süreçte ailesi de destek veriyor. Öncü’nün oğlu Muratcan ve kızı Burcu zaman zaman programlara katılarak babalarını yalnız bırakmıyor.

TORUNLARIYLA VAKİT GEÇİRİYOR, YORGUNLUK ATIYOR

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, yoğun programlardan fırsat bulduğu zamanlarda ise soluğu torunları Mert ve Selma’nın yanında alıyor. Öncü, torunlarıyla vakit geçirerek yorgunluk atıyor.

‘AİLEM HER ZAMAN YANIMDA, HER ZAMAN ARKAMDA’

Ailenin önemine dikkat çeken CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Aile her şeydir. Ailem her zaman yanımda, her zaman arkamda. Onların desteği çok önemli. Zaman zaman seçim çalışmalarına katılmaları bana enerji veriyor.” dedi.


Yayın Tarihi: 08/03/2024 - 19:53