Gençlik Parkında Büyük Değişim


Gençlik Parkında Büyük Değişim

İlkadım Belediyesi tarafından Liman mahallesindeki Gençlik Parkı baştan aşağıya yenilenerek yeni bir görünüme kavuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Liman Mahallesi’nde onarım ve yenileme çalışması süren Gençlik Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Erdoğan Tok’un talimatları doğrultusunda parkların vatandaşların daha rahat vakit geçirecekleri alana dönüşmesi için İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklarda başlatılan çalışmalar süreklilikle devam ediyor. Bu kapsamda Liman Mahallesi’nde bulunan Gençlik Parkı’nda geçen aylarda başlatılan onarım ve yenileme çalışmasını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgiler aldı.

"Mahalle sakinlerinden Başkan Tok’a teşekkür"

Liman Mahallesi sakinleri İlkadım Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek; "Liman Mahallemizde bulunan Gençlik Parkımıza, Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan Tok’un büyük emekleri oldu. Parkımız yenileniyor. Bütün eski oturma bantları, döşemesi yenileniyor, halı sahası yenilendi. Allah razı olsun. Büyük bir şantiye gibi çalışıyorlar. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’ dan razıyız. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Tok; “İnsanlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz "

Park ve bahçelerin, vatandaşların daha rahat ve huzur içerisinde vakit geçireceği alanlara dönüştürmenin hedef ve vazifeleri olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok; "Liman Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı yerinde incelemek amacıyla Liman Mahallemizi ziyaret ettik. Gençlik Parkı’nda bir düzenleme yapıyoruz. Parkın daha önceki terk edilmiş vaziyetini bir defadan halkımızın hafızasından silmek amacıyla parkın zemininden tutun peyzajına kadar, Halı sahalarına, banklarına kadar her şeyini sıfırdan yeniden tesis ediyoruz. İnsanlarımızın mutlu olacağı, haliyle bölgesindeki insanlarımızın mutlu olacağı, yaşlılarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve kadınlarımızın rahatça, huzur içerisinde zaman geçireceği parklar ve dinlenme alanları oluşturmak bizim en başta hedeflerimiz ve vazifelerimizden birisidir." diye konuştu.

Tok; “Çocuklar Geleceğimiz"

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün park ve çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık verdiğini söyleyen Başkan Tok;  “Liman Mahallesi Gençlik Parkı’nın ve yakınındaki Ilıcaspor’a yönelik olan halı sahayı revize ediyoruz. Eskimiş ve standartların altında olan halı sahayı yeniden düzenleyerek Ilıcaspora ve sporseverlerimize kazandırmış bulunuyoruz. 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarının oynandığı şehrimizde ve ilçemizde bize yakışan artık sporda alt yapı eksikliği olmamasıdır. Halkımızın ve kulüplerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için halı saha yenileme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Parklarımızı, bahçelerimizi sağlıklı yaşam alanı haline getirmek için çalışmalarımıza ağırlık verdik. Vatandaşlarımızın buralardan rahatça istifade edebilmeleri ve spor yapabilmeleri için revize çalışmalarımız devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.


Yayın Tarihi: 24/07/2017