Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Proje Desteği


Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Proje Desteği

Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Mesleki Eğitim Kalite ve Kapasitesinin Artırılması Projesi İmzalandı.

Hayvancılık sektörünün ihtiyaç duyduğu, mesleki eğitimde kalitenin yenilikçi model ve yöntemler kullanımıyla artırılması ve iş dünyası ile meslek eğitimi veren kurumlar arasında iş birliğinin arttırılmasına katkı sağlamayı amaçlayan projenin imza seremonisine Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı, Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Rahman Köse, OKA Samsun Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Aslanbay, Samsun Ticaret Borsası Kalite ve Akreditasyon Müdürü Elif Mercan Ünyeli, Teknik Lise veteriner hekim ve öğretmenleri katıldılar.

Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Rahman Köse “Proje çağrısından hemen sonra bizleri ziyaretleri ile onurlandıran ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sayın Sinan Çakır’ a şükranlarımızı sunuyoruz. Projenin hazırlanması sürecinde ise Ticaret Borsası Proje Ofisi yoğun bir mesai harcadı. Borsa Genel Sekreteri Ahmet Bey ve Elif Hanım’ a teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı ise “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sinan Çakır bu projeye en başından beri çok önem verdi ve destekledi. Projenin yazım aşamasında Teknik Lisemizin hocaları değerli bilgilerini bizlere aktardılar. Projenin bu aşamaya gelmesinde asıl katkı ve başarı Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizindir. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ mıza da ilgi, destek ve eğitici rollerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Samsun Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Aslanbay ise “Projenin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle projeye verdikleri katkılardan dolayı meslek lisemize ve borsamıza teşekkür ediyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 13/12/2019

Diğer Resimler

Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Proje Desteği
Gelemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Proje Desteği