Gelecek Partisi Atakum ve Canik Başkan Adaylarını Tanıttı


Gelecek Partisi Atakum ve Canik Başkan Adaylarını Tanıttı

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı Atakum ve Canik İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığında adayların tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt; ‘’Liyakatli ve tecrübeli kadrolarla Samsun'a önemli kazanımlar sağlayacağız’’ dedi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt,Atakum Belediye Başkan Adaylarının Harita Mühendisi Güngör Somuncu ve Canik Belediye Başkan Adaylarının Mehmet Akkaya olduğunu açıkladı.

Aday tanıtımı basın toplantısında konuşan Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt şunları söyledi;

‘’Samsun'un başta kentsel dönüşüm olmak üzere altyapı, trafik gibi acil sorunlarının çözümüyle ilgili ulaşımdan tarıma, altyapıdan kentsel dönüşüme birçok alanda hayata geçireceğimiz önemli projelerimiz var. Bu projelerimizin tanıtım lansmanını seçim tarihine yakın bir zamanda kapsamlı olarak gerçekleştireceğiz. Liyakatli ve tecrübeli kadrolarımızla Samsun'a önemli kazanımlar sağlayacağız.’’

Güngör Somuncu: ‘’ Eylem planımızı hazır’’

Atakum Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Güngör Somuncu;  "Atakum'un sorunlarını tespit ederek çözümüne yönelik eylem planımızı hazırladık. Dinamik ve kendi alanlarında tecrübeli ve liyakatli insanlarla yola çıkıyoruz" dedi.

Mehmet Akkaya: ‘’ Öncelikle belediyenin bütçesini düzenleyeceğiz’’

Canik Belediye Başkan Adayı  Mehmet Akkaya da "Öncelikle belediyenin mevcut bütçesini düzenleyeceğiz,  gelir gider dengesini sağlayacağız. Amacımız dengeli bir bütçe oluşturmaktır. Kaynak yaratmadan hiç bir çalışma yapamazsınız ve proje üretemezsiniz. Vatandaşa verilecek vaatleri yerine getiremezsiniz. Canik'te çözüme kavuşturulması gereken sorunlar var. Büyükşehir Belediyemizle birlikte hareket ederek, gerekli altyapı yatırımlarını alacağız" dedi.

 


Yayın Tarihi: 17/02/2024 - 01:30