Şimşekler’den "Geleceğe Nefes Ol" Kampanyasına Destek


Şimşekler’den "Geleceğe Nefes Ol" Kampanyasına Destek

Şimşekler Taraftar Gruplar Birliği'nden "Geleceğe Nefes Ol" Kampanyasına destek. Birlik üyeleri, örnek bir davranış göstererek 1500 fidan dikti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca daha yeşil bir Türkiye için, 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoru kırmak amacıyla ülke genelinde başlatılan "Haydi Türkiye, Fidan Dikmeye!" başlıklı kampanyaya Şimşekler Taraftar Gruplar Birliği üyeleride destek verdi.

AĞAÇ VE ORMAN SEVGİSİ

Şimşekler Taraftar Birlikler Grubu Başkanı Volkan Altun, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak amacıyla kampanyaya destek verdiklerini belirterek, "Yaptığımız ağaçlandırma etkinliği ile bir taraftan 7’den 77’ye toplumun bütün kesimlerinin toprakla buluşması hedeflenirken, diğer taraftan da Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından son yıllarda ülke genelinde yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına destek vermektir. Bu nedenle Dikbıyık-Çarşamba arasında bulunan bir alana dernek üyelerimizle birlikte 1500 fidan dikti. Herşeyi devletten beklemek yalnış. Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak istiyorsak. Tarım ve Orman Bakanlığımız'ın başlatığı, 'Geleceğe Nefes Ol" kampanyasına herkezi destek vermeye davet ediyoruz"dedi.


Yayın Tarihi: 15/11/2020