Ligdeki İlk Maçımız İçin ‘Haydi Maça’


Ligdeki İlk Maçımız İçin ‘Haydi Maça’

Samsunspor Kulübü Derneği Basın Sözcüsü Ender Gür, büyük Samsunspor taraftarına seslenerek ligdeki ilk maçımız için ‘Haydi Maça’ çağrısında bulundu.

Samsunspor taraftarına çağrıda bulunan Samsunspor Kulübü Derneği Basın Sözcümüz Ender Gür, “Yaklaşık 1,5 senelik bir hasret var. 1,5 senelik bir ayrılık var. Sevdalılar ayrıydı. Sevdalılar artık kavuşuyor. Cuma günü akşam saat 20.30’da sevdalılar kavuşuyor. Buradan biz büyük Samsunspor taraftarına şu çağrıyı yapmak istiyoruz, hep birlikte olalım. Gelin bu kavuşmamız anlamlı olsun. Bu kavuşmamız gerçekten güzel olsun, hoş olsun. Hep birlikte lige iyi başlayalım ve iyi devam edelim düşüncesindeyiz. Dolayısıyla Samsunspor taraftarı büyük taraftar diyoruz. Samsunspor’un itici gücü diyoruz. ‘12. Adam’ ifadesinin kağıtta yazan şekli değil, vücut bulmuş şekli Samsunspor taraftarı. O yüzden her bir taraftarımıza ihtiyacımız var. Ligin ilk maçında hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe 19 Mayıs Stadyumundaki yerimizi alalım diyoruz. Buradan çağrımızı yineliyoruz. ‘Haydi herkes maça’ diyoruz. Cuma günü akşam buluşalım. Gerek kombinelerle, gerekse maç günü biletlerimizle yüklenelim. TFF’nin aşı ile ilgili ortaya koymuş olduğu kurallar var. Şartları tutan herkes Cuma günü akşam 19 Mayıs Stadyumunda bu takıma yürek versin, destek versin” dedi.

Forma ve kombina satışları hakkında da bilgi veren Ender Gür, “Daha iyisi olabilirdi. Daha iyisini bekliyoruz. Bunun sonu yok. Kombinelerde istediğimiz rakamlardayız derse doğruyu söylemiş olmayız. Daha fazlasını bekliyoruz. Samsun şehrinde bu potansiyel var. Bunu hem forma satışlarına hem de kombine satışlarına yansıtmamız lazım. Belki istediğimiz seviyede değil ama giderek artan bir trendimiz var” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 17/08/2021