Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çizdiği Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çizdiği Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Atatürk'ün öngörüsü, bağımsızlık azmi, milletine olan sarsılmaz inancı, Türk milletini her alanda güçlü kılmıştır. Bu mücadelede yalnızca kendi menfaatlerini değil, milletinin menfaatlerini savunmuş ve Türk milletini bağımsızlığa taşımıştır.

Bugün, onun bize bıraktığı değerleri yaşatma ve daha ileri taşıma sorumluluğunu hissediyoruz. Türk milletinin birlik ve beraberliğini koruyarak, milli değerlere sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz.

Milli Mücadele’nin Lideri, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’inci yıl dönümünde saygıyla, minnetle, rahmetle anıyorum.

Türk milleti, hiçbir zorluğa boyun eğmeyecek, vatansever evlatlarının içindeki değerleri ortaya çıkararak düşmanların heveslerini boşa çıkaracaktır.

Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı’nın isimli isimsiz nice kahramanına, şehitlerimize, elleri öpülesi ceddimize de Allah'tan rahmet diliyorum ve aziz hatıraları önünde saygıyla anıyorum..


Yayın Tarihi: 10/11/2023 - 14:15