Cumhur İttifakı Giresun’da TEK Ses Tek Yürek


Cumhur İttifakı Giresun’da TEK Ses Tek Yürek

Giresun’da, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nda tam anlamıyla birlik ve beraberlik yaşanıyor.

Cumhur İttifakı’nın Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve MHP teşkilatı tarafından son derece samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Şenlikoğlu ve beraberindekiler, gündemdeki konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Giresun’a yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan yatırımlar ile projeler konusunda detaylı istişareler gerçekleştiren Cumhur İttifakı temsilcileri, bütün teşkilatlar ile birlikte imece usulü Giresun’a daha fazla hizmet sağlamak için bir kez daha omuz omuza verdiler. Giresun’da, siyaset sahnesinde eşine az rastlanır bir kenetlenme ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı temsilcileri, Giresun’un “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” arasında yerini alabilmesi için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.   

          


Yayın Tarihi: 02/02/2024 - 13:39