Terme’de Metruk Yapılar Yıkılıyor


Terme’de Metruk Yapılar Yıkılıyor

Terme Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “ Metruk binaların yıkımına yönelik mücadelemiz kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edecektir'' dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın öncülüğündeki Terme Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlike arz eden metruk binaların yıkım çalışmaları için kolları sıvadı. Terme Belediyesi yapı kontrol müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 16 adet metruk binanın yıkım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Ali Kılıç, yıkım çalışmalarının devam ettiği Mehmetçik sokakta incelemelerde bulunarak, mahallelerde yaşayan vatandaşları tedirgin eden eski ve yıkılmak üzere olan harabe yapıların yıkım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

“ÖNCELİK CAN VE MAL GÜVENLİĞİ”
Yürütülen çalışmalarla hem kötü görüntünün hem de çevre için oluşturduğu tehlikenin ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini aktaran ve çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Belediye olarak önceliğimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzurunun sağlanması, ayrıca kent estetiğinin korunmasıdır. Gerek insanlarımızı tedirgin eden, gerekse kent estetiğini bozan harabeye dönmüş binaların yıkımına yönelik mücadele ve çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

“BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ”
Kişilerin talebini değil, sokağın, mahallenin, Terme’nin talebini önemseyen bir süreç yöneteceklerinin altını çizen Başkan Kılıç, “Terme Belediyesi’nde 20 gün önce devraldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Ağır bir sorumluluğu omuzladık ve bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Belediyemizin tüm birimleriyle durum değerlendirmeleri yaptık, her fırsatta vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Her zaman vurguladık; ortak akılla şehrimizi yönetmeyi arzu ediyoruz. İnşallah çok bereketli bir beş yıl geçeceğine inanıyoruz. Hep birlikte başarı hikayesi yazacağız. Bunda en büyük destekçimiz halkımız olacak” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 25/04/2019