Erdal Bozkurt’tan Sivil Toplum Ziyaretleri


Erdal Bozkurt’tan Sivil Toplum Ziyaretleri

AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Bozkurt, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İlçede bir yandan esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Bozkurt, diğer yandan sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor.

ERTAN ÖZCAN, DERNEĞİMİZ ADINA GURUR DUYDUK

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun çok önemli bir parçası olduğu ifaden eden Erdal Bozkurt, “Benim de bir parçası olduğum Salıpazarı Turizm Tanıtım Derneği, ilçemiz ve ilçe halkımız için gerçekten önemli çalışmalar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Ortak meselemiz olan Salıpazarı’na faydalı olmak ve geleceğe taşımak için her zaman bir arada olduk bundan sonra da omuz omuza olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Salıpazarı Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Ertan Özcan ise, Erdal Bozkurt’un derneğin kurucu yönetim kurulu üyelerinden biri olduğunu belirterek, “ Biz derneğimizi kurarken tek bir hedefimiz vardı. Salıpazarı’na faydalı olmak ve ilçemizi geleceğe taşıyacak işlere imza atmak. Bugün burada bizleri ziyaret eden sevgili Erdal Bozkurt’un belediye başkan adayı olması bizi gururlandırmıştır. İçimizden oda başkanları, sivil toplum önderleri çıkması ekibimiz adına bir ayrıcalıktır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

ADEM OSMA, KAZANAN SALIPAZARI OLSUN

Salıpazarı Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Adem Osma’yı da makamında ziyaret eden Erdal Bozkurt, “ Sayın başkana ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizin önemli kurumlarından birinde önemli hizmetlere imza atıyor. Hepimizin ortak heyecanı ve sevdası olan Salıpazarı için yapılan her çalışma takdire şayandır. Bu minvalde kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Adem Osma ise bu anlamlı ziyaret için Erdal Bozkurt’a teşekkür ederken, “ Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Hepimizin önceliği kendisinin de belirtiği gibi Salıpazarı’dır. Salıpazarı için taş üstüne taş koyan ve bu yolda mücadele eden herkese saygımız sonsuzdur. Sonunda kazananın Salıpazarı olduğu bu tür demokrasi yarışlarının herkes için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

OSMAN AYDIN, ÖNCELİK SALIPAZARI

Salıpazarı Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Aydın ziyaret ederek Salıpazarı için belirledikleri proje ve hizmetleri anlatan Erdal Bozkurt, “ Kendisine öncelikle güler yüzü ve ilgi alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Salıpazarı İlçemiz ve ilçe halkımız için onlarla birlikte hazırladığımız projeleri kendisiyle paylaştık. Kendisinin de fikir ve önerilerini dinleme şansı bulduk. Hepimiz Salıpazarı için mücadele ediyoruz” diye konuştu. Başkan Osman Aydın ise, Erdal Bozkurt’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. Aydın, “ Konu Salıpazarı ve Salıpazarı’nın geleceği olduğunda benim için akan sular durur. Erdal kardeşime çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin” diye konuştu.

ZAFER ERSOY, İSTİŞARE KÜLTÜRÜ ÖNEMLİDİR

Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer ERSOY’u da makamında ziyaret eden Bozkurt, başta tarım olmak üzere ilçenin zirai kalkınması noktasında istişareler de bulundu. Oldukça samimi bir havada geçen görüşmede her iki taraf da birlerine Salıpazarı’nın ortak değer olduğu ifade etti. Bozkurt, “ Tarım ve Hayvanlık alanında çok değerli görüşleri olan sayın başkanla oldukça faydalı bir görüşme yaptık. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ersoy ise, “ istişare kültürü bizim için önemlidir. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.


Yayın Tarihi: 16/11/2018

Diğer Resimler

Erdal Bozkurt’tan Sivil Toplum Ziyaretleri
Erdal Bozkurt’tan Sivil Toplum Ziyaretleri
Erdal Bozkurt’tan Sivil Toplum Ziyaretleri