El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Sergilendiği Sergi İlkadım’da Kapılarını Açtı


El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Sergilendiği Sergi İlkadım’da Kapılarını Açtı

2 gün boyunca açık olacak sergi sanatseverleri bekliyor

Başkan Demirtaş; ‘’Kurslarımıza gösterilen ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor’’

İlkadım Belediyesi, İlçe Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açılan kurslarda eğitimlerini alan kursiyerler el sanatlarını yıl sonu sergisiyle el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.

Derebahçe Sosyal Tesislerinde 2 gün boyunca açık kalacak serginin açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “70 yakın kursumuzda usta öğreticilerimiz kursiyerlerimize eğitim veriyor. Geçen yıla göre neredeyse 3 katı bir talep var. Bu da bizi mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” dedi.

“Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”

El emeği göz nuru eserlerin görücüye çıktığı Yıl Sonu Sergisi Derebahçe Sosyal Tesislerinde protokol ve vatandaşların katılımıyla açıldı. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği, kursiyerlerin birbirinden güzel ve başarılı çalışmalarının yer aldığı serginin açılışında ilk olarak konuşan İlçe Halk Eğitim Müdürü Murat Yalçınkaya,” Bölgemizin gelişimine ve değişimine, ülkemizin gelişimine ve değişimine katkı sağlamak adına biz artık elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her koşulda gelecek nesillere destek veren Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

“Yeter ki siz isteyin bizde üretelim”

Kurslarımıza geçen yıla göre neredeyse 3 katı bir talep var olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Bu da bizi mutlu ediyor ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor Halk Eğitimle yaptığımız projelerde. Buradaki hanımefendiler hem boş zamanlarını değerlendiriyorlar hem burada arkadaşlıklar dostluklar kuruyorlar hem ev ekonomilerine destek veriyorlar. Çalışan, okuyan ve soran, sorgulayan bir nesil yetişmesine katkı sağlayan anneleri kursiyerleri  burada hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Yeter ki siz isteyin biz de üretelim bir şeyleri birlikte yapalım. Gelecek sene daha fazla sizlerin taleplerine karşılık verebilmek çalışma gayretinde olacağız "dedi.

“El emeği ürünler büyük beğeni topladı “

Derebahçe Sosyal Tesislerinde açılan El Sanatlarını sergisinde; giyim aksesuarları, gecelik, etek, bluz, elbise, çocuk kıyafeti, takı, ipek kozası, elde tül işi, elde hesap işi, kışlık örgü kıyafetler, örgü bebekler, dekoratif ev aksesuarları, çeyizlikler, tablolar görücüye çıktı. Başkan Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş ve protokol üyeleri sergiyi hep birlikte gezerek el emeği ürünleri incelediler. Sergilenen ürünler büyük beğeni topladı.


Yayın Tarihi: 15/06/2023 - 17:35