Başkan Demir; "Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız"


Başkan Demir; "Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız"

13. Uluslararası MEB Robot Yarışması Ödül törenine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Geleceğimiz olan gençlerimize her zaman desteğimiz sürecek" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Yaşar Doğa Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 13. Uluslararası MEB Robot Yarışması ödül ve kapanış törenine katıldı.

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

Samsun’un böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, " Kurtuluşun 100. yılından, ikinci 100. yılına giderken Samsun birçok ülkeden 6 bin ziyaretçiyi ağırlıyor ve müthiş bir yarışma gerçekleştiriliyor. Umarım güzel bir ev sahipliği yapmışızdır.  Gençler sizler bizim geleceğimizsiniz. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin geleceklerine dair ufuk açacak eğitimlere ve projelere destek vermeyi sürdüreceğiz. Bu projede emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimiz ile onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Demir daha sonra Hareketli Robotlar Kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programa Samsun Valisi Osman Kaymak, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Ertuğrul Geçgil, Milli Eğitimi Müdürü Coşkun Esen, Ertuğrul Geçgil katıldı.


Yayın Tarihi: 11/04/2019