Uygulamalı Girişimcilik Kursu Katılımcıları Sertifikalarını Aldı


Uygulamalı Girişimcilik Kursu Katılımcıları Sertifikalarını Aldı

Girişimcilik destek programı kapsamında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ile 13-16 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreni gerçekleştirilmiştir.

Bafra’da açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 30 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin ve kursiyerler katıldı.

Sertifikalarını alan kursiyerlerle iş planı hazırlama ve mülakat ile ilgili konularda bilgiler aktaran Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu  ‘Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerler, almaya hak kazandıkları Girişimcilik Sertifikaları ile KOSGEB ‘e İş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması ve bölge ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Kurula sunduğunuz projelerde gerçekçi ve samimi olmanız çok önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada ‘ Samsun KOSGEB ile yapmış olduğumuz Mutabakat neticesinde Bölgenin ihtiyaçları ve odamıza iletilen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Kursu Belge Törenine hepiniz hoş geldiniz.

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgeniz ile iş fikrinizi hayata geçirmeniz Bölgemize ve ülkemize ek bir katma değer katacağı gibi her zaman önceliğimiz olan ek istihdam gereksinimine de destek vermiş olacaksınız.   Hayalinizde ki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli Girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz girişimcilik belgeleri ile gerçekleştireceğiniz iş fikirlerinin Bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Konuşmaların ardından Girişimcilik Belgeleri Törenle kursiyerlere takdim edildi.


Yayın Tarihi: 26/02/2018