Başkan Tok, Ak Parti’nin Tarihi Manifestosunu Değerlendirdi


Başkan Tok, Ak Parti’nin Tarihi Manifestosunu Değerlendirdi

Ak Parti’nin tarihi seçim manifestosunu değerlendiren Başkan Tok, 24 Haziran’da kurulacak sandığın milli mücadele sandığı olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ahdine sadık kalarak Samsun’dan en yüksek oyu almak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti İstanbul 6. Olağan Kongresi’nde açıkladığı Seçim Manifestosu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Tarihi manifesto kararının Türkiye’nin yeni yol haritası olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 24 Haziran seçimlerinde kapı-kapı gezerek ülke üzerinde oynanan tüm oyunları bozacaklarını, Türkiye’nin ilerlemesinin önüne set koyanların, büyümesinin önüne  engellemeye  çalışanların bu barikatlarını yıkacaklarını söyledi.

 “TARİHİ MANİFESTO TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞIDIR”

Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik anlayışının siyasete ve topluma yansıdığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı  tarihi manifesto,  24 Haziran sonrası oluşacak yeni hükümet sistemiyle Türkiye’nin şahlanışıdır. Milleti ile ahitleşen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın erdem, irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandıracağının ilanını  yaptı. Bizler de, ilçemizde ve şehrimizde bu ahide sadık kalarak tüm parti teşkilatımızla Samsun’dan en en yüksek oyu almak için gece gündüz çalışacağız “ diye konuştu.


Yayın Tarihi: 06/05/2018