Bafra TSO, Üyeleriyle Barselona’da


Bafra TSO, Üyeleriyle Barselona’da

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Uluslararası Gıda Fuarı (Alimentaria Barcelona 2016 ) ve iş gezisine üyeleri ile birlikte katıldı.
Fuar ve İş gezisine 28 kişiden oluşan iş adamları fuarda sergilenen ürünleri ile uluslararası arenada pazar piyasası hakkında incelemelerde ve ikili iş görüşmelerinde bulundular.
Gıda, içecek ve lüks gıda ürünleri üreten sektörlerinin yer aldığı fuarda Süt Ürünleri, Meyve Suları, Et Ürünleri, Spirits, Tatlılar, Sebze… vs. gibi çeşitli ürünler katılımcılara sunuldu.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek dünyanın farklı ülkelerinden gelen firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. İspanya’da bulunan Gıda sektöründen yetkililerin yaptıkları tanıtım ve bilgilendirmeler ile beraber sektörel görüşmeleri gerçekleştirildi.
Türkiye Cumhuriyeti Barselona Başkonsolosluğu ziyaret edilerek Ticaret Ataşesi Ayfer Çomoğlunu ile bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda Türkiye ile İspanya arasındaki ticaret değerlendirildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Bafra TSO olarak üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu tür organizasyonları her yıl planlamakta ve sürekli gerçekleştirmekteyiz.
Üyelerimizin yurtdışı piyasa ve pazarları hakkında bilgi sahibi olmaları, karşılıklı ticari faaliyetlerde bulunmaları ve yurtdışı seyahat kültürü kazandırmak ile birlikte yeni iş alanlarının, yeni iş fikirlerinin ve mevcut işlerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağı ve ihracatımızı arttıracağı düşüncesindeyim” dedi.


Yayın Tarihi: 27/04/2016