Vizyon Kuyumculuk Yenilenen Konsepti İle Hizmetinizde


Vizyon Kuyumculuk Yenilenen Konsepti İle Hizmetinizde

Vizyon Kuyumculuk pırlanta sektörünün lider ismi Zen grubu markası D.DİAMOND ile hizmete başladı.

Samsun’da İlkadım İlçesi Mecidiye Caddesinde hizmet veren Vizyon Kuyumculuk geniş ürün yelpazesi, en üst kalite, en uygun fiyat garantisi ve ödeme seçenekleri ile müşterilerinin takdirini alıyor.

Vizyon Kuyumculuk, ‘Sen de hayatına Vizyon kat, çünkü biz bir aileyiz’ sloganıyla tüm Samsunluları yenilenen mağazasına bekliyor.

1996 yılından bugüne Kuyumculuk sektöründe olan firma sahibi Osman Türk; ‘Meslekteki tecrübemiz ve işinin ehli personellerimiz ile Samsunlulara en kaliteli ürünleri en iyi hizmet ile sunmaya gayret ediyoruz’ dedi.

Her zaman en iyi yatırım aracı

Altının her zaman en iyi yatırım aracı ve en gözde takı ürünü olduğunu belirten Osman Türk; ’ Altın ve mücevheratın günlük yaşamdaki önemini çok iyi biliyoruz, hayallerinizi süsleyecek unutulmaz anlarınıza tanıklık edecek takıların muhteşem enerjisi hayatınıza Vizyon katsın. Hayallerinizi alıp bize gelin, çünkü biz bir aileyiz. Geniş ürün yelpazemiz, en üst kalite en uygun fiyat garantisi ve ödeme seçeneklerimiz ile değerli misafirlerimizi Vizyon kuyumculuk Samsun Diamond mağazamıza bekleriz’ dedi.

Özgün ürünler ve tasarımlar

Vizyon Kuyumculuk kendisine özgün ürünler ve tasarımlarla müşterilerini beğeni ve takdirini alıyor. Müşteri memnuniyeti ve güvenini kazanmak firmanın olmazsa olmaz ilkesi. Vizyon Kuyumculuk, Samsunluları yenilenen mağazasına bekliyor.


Yayın Tarihi: 19/01/2022