Ayvacık’ta TMO Şubesi Açıldı


Ayvacık’ta TMO Şubesi Açıldı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Samsun Şube Müdürü Derya Şahin’er Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti. 

TMO Samsun Şube Müdürü Derya Şahiner  İlçede üreticilerden fındık alımlarını yapabilecekleri yeri belirlemek için Belediye Başkanı Mustafa Belur ile İstişare yaptılar. İstişare sonucu belirlenen yerleri gezen Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve TMO Samsun Şube Müdürü Derya Şahiner,  İlçenin Orhangazi Mahallesi Kapalı Pazar yeri bölgesinin alımlar için elverişli olduğuna karar kıldılar.  Bugünden itibaren üreticiler TMO’nun resmi internet sitesi üzerinden ya da Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri alım merkezi aracılığıyla randevularını alarak, ürünlerini açıklanan fiyattan teslim edebilecekler. TMO’ya fındık vermek isteyen üreticiler çiftçi kayıt sistemine (ÇKS) kayıtlı olmaları yeterli olacak.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ TMO, üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına İlçemizde ofis açmıştır. Fındık üreticilerimiz artık çok daha hızlı ve kolay TMO ile iletişime geçecek, işlerini halledebilecek. TMO’nun İlçemizde bir şubesinin olması bizim için önemlidir.  İlçemizdeki üreticilerimiz adına memnun edici bir durumdur. TMO nun ilçemizde fındık alımı yapmasına vesile olan ve büyük destekleri olan başta Ak Parti İl Başkanımız Muharrem Göksel olmak üzere ilçe başkanımız Kadir Kızılkan TMO Müdürümüz Derya hanıma ve ziraat odası Başkanı Erdal Avcı'ya fındık üreticilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Yayın Tarihi: 20/09/2017