Sektörün Öncü Markası Agromec Ar-Ge Çalışmalarına Devam Ediyor


Sektörün Öncü Markası Agromec Ar-Ge Çalışmalarına Devam Ediyor

Türkiye'de orman bahçe aletleri ve tarım makinaları sektöründe öncü marka olan Agromec, araştırma ve geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Agromec yönetim kurulu Başkanı Kerem Özal, 23 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Güney Kore ve Japonya'daki iş ortaklarına ziyaretlerde bulundu.

‘Gezen tilki, oturan arslandan iyidir’ mantığıyla hareket ettiklerini söyleyen Özal, dinamik, çalışkan, tabiri caizse yerinde duramayan bir ekibe sahip olduklarını, yurtiçinde çalıştıkları bayilerini düzenli olarak ziyaret etmeleri kadar, yurt dışında üretim yaptıkları yabancı partnerleriyle de sık sık bir araya gelmenin önemli olduğunu belirtti. Uzun yıllardır, yurtdışında ürün yaptırarak agromec markasıyla iç pazarda yaklaşık 2.500 bayisine hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Özal, gözlerini özellikle yurtdışında dikmiş durumda olduklarını ve ihracat potansiyelini arttırmak için her geçen gün daha fazla Dünyanın hangi ülkesine yapılırsa yapılsın ihracatın her türlüsünün değerli olduğunu dile getiren Özal, Almanya, İngilter, Amerika Japonya ve Güney Kore gibi ülkelere yapılan ihracatların, gerek markalarına, gerekse Türkiye'ye çok daha fazla değer kattığını ifade etti.

Bu vesileyle, Japonya, Güney Kore, Hindistan, Çin Halk Cumhuriyeti, Tayvan, Portekiz gibi ülkelerde faaliyet gösteren üretici ortaklarımızı senede en az bir kere ziyaret ediyoruz. Hızla ilerleyen teknoloji sayesinde partnerlerimizle çeşitli yollarla istediğimiz gibi her an görüşebilsekte, yüzyüze, birebir görüşmenin ticarette ve ikili ilişkilerde ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Dolayısıyla, gerek teknolojik yenilikleri takip etmek, gerekse sektörümüzdeki değişimlerin daima bir adım önünde olabilmek için, yurt dışı fabrika ziyaretlerimize aksatmadan devam edeceğiz diyen Özal, ziyaretlerimiz süresince, bizleri son derece iyi ağırlayan Japon ve Güney Koreli iş ortaklarına teşekkürlerini ileten Özal, yakın zamanda Agromec Firmasını Samsun'da ziyaret edecek olan Japon ve Güney Koreli iş adamlarını misaifir etmekten dolayı onur duyacaklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.


Yayın Tarihi: 07/07/2017