OMÜ Rektörü Ünal’dan Bafra’ya ve Bafra Kampüsüne Destek


OMÜ Rektörü Ünal’dan Bafra’ya ve Bafra Kampüsüne Destek

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr.Yavuz Ünal ve beraberindeki heyet ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "ilçemiz ve Bölgemiz için Üniversitemiz çok önemli bir yere sahip, siz değerli rektörümüzle üniversite sanayi iş bilirliğinde ortak çalışmalara imza atacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yavuz Ünal ise "Bir yerde gelişme varsa orada mutlaka eğitim ,akademik çalışma yer almaktadır. Biz de Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak İlçelerimiz ve bölgemize gerekli destekleri vererek gelişimine katkı sağlamayı arzu etmekteyiz.

Bu kapsamda Üniversitemizin Bafra yerleşkesi için bir kampüs alanı çalışmasında sizlerle beraber ortak akıl ile çalışacağımızı temenni ediyorum" dedi.

Ziyarete Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Selim Eren, Genel Sekreter Prof.Dr.İdris Varıcı katılım sağlarken, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ile beraber Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve Başkan Yardımcısı Bayram Yılmaz da hazır bulundu.


Yayın Tarihi: 29/09/2023 - 12:03