Karadeniz'in En Büyüğü Afacan Plastik Showroomu Açılışı Yapıldı


Karadeniz'in En Büyüğü Afacan Plastik Showroomu Açılışı Yapıldı

Karadeniz'in en büyük showroom olma özelliğini taşıyan Afacan Plastik Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Açılışa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde Afacan Plastik Alışveriş Merkezi yönetim kurulu Başkanı Osman Abanoz yaptığı konuşmasında, “Değerli dostlar, şahsım ve firmam adına sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Sosyal sorumluluğu ön planda tutan firmamız, çeşitli kuruluşlardan ve siz değerli müşterilerimizden aldığı takdirler doğrultusunda doğru yolda olduğumuzu ispatlamıştır. Firmamız bugüne kadar çevresine vermiş olduğu güven duygusu ve ticaret ahlakı müşterileri ile sağlam bağlar kurulmasına vesile olmuştur. Bu nedenle bize inanan ve güvenen değerli müşterilerimize buradan teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da konuşmasında; "Şüphesiz işyeri açılışları heyecandır. Yaşamın içindeki bir ara kesittir. Onun için bir arkadaşımız işyeri açtığında onun o hayırlı gününe icabet edip destek vermek bizim toplumumuzun bir geleneğidir. Bugünkü geniş katılımı oluşturan Osman beyin bütün dostları da bu heyecan içinde buraya gelmişler. Ben Osman Abanoz beyi yaklaşık 20 yıldır tanıyorum. 20 senedir dostluğunu ve bir takım değerlere bağlılığı ile ilgili bir başarı öyküsüdür onun öyküsü.  Onun başarısındaki nedenlerden biri de helal ve harama çok dikkat etmesidir. Ben doğruyum, dürüstüm diyerek kendine göre dürüstlük formatı biçenler zaman zaman helal ve haramı unutuyorlar. Osman bey bunları ihmal etmeyen nadir kişilerden biridir. Onun başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Hayat sadece para kazanmaktan da ibaret değil. Osman Abanoz beye hayırlı kazançla birlikte mutlu bir gelecek diliyorum" ifadelerini kullandı.
Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, Bu tarz işletmeler, müesseseler açıldığında hem çok heyecanlanıyoruz. Bu mağazada Samsun’da üretilen ürünleri ne kadar çok satarsanız bizim makbulümüzsünüz. Biz olabildiğince şehrimizde üretim yapacağız. Bu ürün trendini, sayısını ve markasını geliştireceğiz ve genişleteceğiz ki dışarıya bağımlılığımız az olsun, içeriye döviz girdisi oluşsun. Aksine dışarıya bağımlılığımız artar üçüncü dünya ülkesi oluruz. Biz sizin her zaman yanınızda olacağız. Samsun bu bölgenin yıldızıdır. İnşallah burada üreteceklerimizle sadece Samsun’a bölgeye değil, tüm dünyaya ürün satacağız. Bu düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Şahin ve protokol üyeleri tarafından Afacan Plastik Alışveriş Merkezi'nin Sektöründe Karadeniz’in en büyük showroomunun açılışı gerçekleştirildi.


Yayın Tarihi: 14/02/2016