Vali Kaymak’tan SAMGİAD'a Övgü; '' Sizler Samsun’un Geleceğisiniz''


Vali Kaymak’tan SAMGİAD'a Övgü; '' Sizler Samsun’un Geleceğisiniz''

Samsun Genç İşadamları Derneği iş yemeği toplantısına katılan Samsun Valisi Osman Kaymak, SAMGİAD'ın yapacağı çalışmaları destekleyeceklerini belirterek, ''Fikirlerinize her zaman açığız, sizler Samsun’un geleceğisiniz'' dedi

Samsun Genç İşadamları Derneği geleneksel iş yemeği toplantısı Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımıyla Yelken Kulüp’te gerçekleşti.

Yemekte konuşmalar öncesinde SAMGİAD tarafından hazırlanan ve Samsun'daki son el sanatı ustaların anlatan 'Son Kalanlar' belgeseli ve derneğin çalışmalarını anlatan VTR'ler izletildi.

Yemek sonrası ilk olarak konuşan Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, SAMGİAD ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gömeç, ''Samsun Genç İş Adamları Derneği her daim işiyle dertli, şehriyle dertli bir dernektir'' dedi.

SAMGİAD üyeleri arasındaki aile bağlarının da güçlü olduğuna dikkati çeken Gömeç, 'Ailelerimiz birbirlerini tanıyor. Çocuklarımız birbirini tanıyor. Birbirimizden aldığımız güçle mesleki ve sosyal sorumluluk projeleri adı altında önemli projelere imza attık. Dernek yapısını daima genç ve güçlü tutmak için değerli birçok arkadaş aramıza katılıyor. Son zamanlarda derneğimiz güzel ve dinamik yeni üyeler aldı. Bu akşam da 14 arkadaşımız derneğimize katılıyor'' dedi.

ROMANYA'YA İŞ GEZİSİ

23-26 Kasım tarihleri arasında Romanya iş gezisi düzenleneceğini belirten Başkan Gömeç, ''Romanya Türkiye'nin önemli pazarlarından biri. Üyelerimizin meslek gruplarıyla karşı taraftan eşleştirme yapılacak. Kendi meslek gruplarımızda Romanya'daki işadamlarıyla aramızdaki ticari ilişkileri geliştirmek adına görüşmeler yapacağız. Ayrıca protokol ziyaretleri de yapacağız'' dedi.

TIP FAKÜLTESİNDE KBB VE GÖZ SERVİSİ YENİLENDİ

OMÜ ile anlaşarak Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bulunan Kulak Burun Boğaz ve Göz servisi yenileme projesinde sona yaklaşıldığını belirten Gömeç, ''Yatan hasta ve tedavi servisinde yenileme projesi ekim ayı ortalarında bitecek ve hizmete girecek. 28 odalı servisi, hemşire ve doktor odası, ortak kullanım alanları yenilendi. Bu çalışmada dernek üyelerimizin çok ciddi katkıları oldu. Üyelerimizin dışında çok sevdiğimiz işadamı abilerimizin de desteği oldu. Emeği geçen, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

VALİ KAYMAK: GELECEĞİ GÖRÜN

Vali Osman Kaymak ise yaptığı konuşmasında, “Sizlerle bu akşam birlikte olmanın keyfini yaşıyorum. Samsun Karadeniz’in çok önemli illerinden birisidir. Samsun büyük potansiyeller taşıyor. Samsun’un gelecekteki iş alanlarını iyi görün. Sizler Samsun’un geleceğisiniz'' dedi

FİKİRLERE AÇIĞIZ

Samsun'un hava, kara, demir ve deniz yoluna sahip bir il olduğunu hatırlatan Vali Kaymak, ''Samsun çok büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen bu değerlerden yeterince pay alamamaktadır. Yapacağımız organizasyon ve çalışmalarla öne çıkmalıyız. Bu konuda siz genç işadamlarına büyük iş düşmektedir. Omuz omuza verin, yan yana durun, birbirinize destek olun. Mutlak suretle sizlerle beraber olacağız. Yeter ki, siz güçlenin. Sizin güçlenmeniz bizim ve Türkiye’nin güçlenmesi anlamına geliyor. Biz bir şehri yönetirken ortak akılı oluşturmak anlamında sizin önerilerinizi çok önemsiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığız. Bu anlamda devlet, özel sektör ve kuruluşlar işbirliği yaparak çok çalışıp, çok üretmek durumundayız. Biz bunları yaparsak bizim içinde, Samsun içinde, sizler içinde çok iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Osman Kaymak’a plaket takdim etti.


Yayın Tarihi: 28/09/2017