Eğlence ve Heyecan Dolu Yetenek Sirki Yeniden Fatsa’da


Eğlence ve Heyecan Dolu Yetenek Sirki Yeniden Fatsa’da

Yoğun istek üzerine Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak sunduğu Yetenek Sirki gösterisini izleyemeyenler için yeniden çocuklar ve ailelerle buluşturuyor.

Yetenek Sirki’ne gösterilen ilgi ve yoğun talepten dolayı yeni bir program organize ettiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Yarıyıl tatilini eğlenceli bir şekilde aileleriyle birlikte geçirmeleri için belediyemiz kültür ve sanat merkezinde Yetenek Sirki’ni geleceğimiz olan çocuklarımızla buluşturmuştuk. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ilk programlarımız sonrası çok olumlu dönüşler oldu. Nefes kesen, heyecan dolu gösteriyi izleyemeyenler için yeniden Yetenek Sirkini Fatsa’mıza getiriyoruz. 11-12 Şubat cumartesi ve pazar günü 4 seans olarak gerçekleşecek gösteriye,  büyük küçük herkesi bekliyoruz.” dedi.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde 11-12 Şubat Cuma ve Cumartesi günü birinci seansı 14.00 ikinci seansı 19.00’da olacak gösteride, izleyicileri eğlence dolu anlar bekliyor. Programda, jonglör, akrobasi, sihirbaz, palyaço şov, tek tekerlekli bisiklet şov, ateş şov, rolla bolla, denge gösterisi ve piton yılanı seyirciyle buluşacak.


Yayın Tarihi: 08/02/2022 - 12:00