Tiyatroculardan Esnafa Moral


Tiyatroculardan Esnafa Moral

Tiyatrocular hem yüz güldürdü, hem satış yaptı

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Oyuncuları, Pandemi sürecinde kısıtlı hizmet veren esnafa yaptıkları gösterilerle  hem moral hem de satış desteğinde bulundu.

ESNAFA MORAL VE MOTİVASYON DESTEĞİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı hizmet veren esnaflara moral kaynağı olan  Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Oyuncuları, bir günlerini esnaflarla birlikte satış yaparak geçirerek destek verdi. Tiyatral gösterilerle neşe saçarak hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldüren oyuncular, kimi zaman çay servisi yaptı, kimi zaman manav tezgahının başına geçerek meyve ve sebze sattı.

KAPICI İSMET VE İSİYİN EMMİ TEZGAH BAŞINDA !

‘Kapıcı İsmet’i canlandıran İlker Taze ile İsiyinEmmi’ye hayat veren İbrahim Çapkın’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Oyuncularının sunduğu katkıya vatandaşlarda alış veriş yaparak destek oldu.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Pandemi sürecinde zor ve moralsiz günler geçiren esnaflara moral olması amacıyla yardım ettiklerini söyleyen Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Ali Can Taze “ Esnafımızın kısıtlı hizmet verdiği zorlu pandemisürecinde  esnafımızın motivasyonunu sağlayarak moral vermek istedik. Çay ocağına girdik, servisini yaptık. Manav tezgahının başında sebze ve meyve satışı gerçekleştirdik. Esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Çünkü, bu zorlu süreci dayanışma ve kenetlenme ile aşacağız. Bir nebze olsa esnafımıza katkı sağlayıp moral verdiysek, tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize. Bu pandemi sürecinde biz de sahne etkinliklerimize ara verdik. Oyunlarımızı, Dijital Tiyatro ile sosyal medya üzerinden tiyatro severlerle buluşturuyoruz. Bugünler geçecek, eski güzel günlerimize yeniden hep birlikte  kavuşacağız” dedi.


Yayın Tarihi: 08/01/2021