Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Maarif Hareketi Projesi'ne destek


Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Maarif Hareketi Projesi'ne destek

Maarif Hareketi Projesi kapsamında pilot okul seçilen ve projeyi başarıyla tamamlayan Baruthane Ortaokulu tarafından, projeye destek veren kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerine gerçekleşen törende plaket takdim edildi. Sağlık hizmetinin yanında öğrencilere spor malzemesi yardımında bulunan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri de plaketini aldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Maarif Hareketi Projesi kapsamında pilot okul seçilen ve projeyi başarıyla tamamlayan Baruthane Ortaokulu tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde proje tanıtım lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Maarif Hareketi Projesi kapsamında yapılan projede pilot okul olarak seçilen Baruthane Ortaokul'unda eğitimin bütün bileşenlerini içeren, akademik başarı, değerler eğitimi, kitap okuma çalışmaları, rehberlik hizmetleri, projeler ve sportif-kültür-sanat alanları başta olmak üzere eğitim hizmetlerinin niteliğini artırarak öğrencilerin akademik ve sosyal başarı seviyelerini yükseltmek amacıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılında başlatılan ve başarıyla uygulanmaya devam eden Samsun Maarif Hareketi Projesi'ne destek sunan kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerine plaketleri takdim edildi.

Projeye Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri de destekte bulunarak Baruthane Ortaokulu, idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin yanında oldular.

Öğrencilerin forma, şort ve top gibi spor malzemelerinin de karşılanmasında yardımcı olan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin eğitime olan desteğinin artarak devam edeceği öğrenildi.

Proje kapsamında desteklerini esirgemeyen Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu'ya teşekkür plaketini takdim etti.

Maarif Hareketi Projesi kapsamında verilen plaketi aldıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Proje bize anlatıldığın da ve destek istendiğinde hiç düşünmeden elimizdeki tüm imkanları seferber ettik. Hastane olarak eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Sağlık alanında faaliyat gösteren bir kurum olarak bizde öğrenci ve öğretmenlerimizin eğitim deki en önemli unsur olan sağlık konusunda onlara destek verdik. Baruthane Ortaokulu nezdinde ilimizde bulunan tüm okullarımıza desteğimiz sürecektir. Bu desteğimiz sağlıkla sınırlı kalmayıp sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek okulumuzun spor faaliyetlerine de destek vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz." diye konuştu.


Yayın Tarihi: 27/12/2017