Daha Hızlı, Daha İleri, Daha Güçlü Samsun


Daha Hızlı, Daha İleri, Daha Güçlü Samsun

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Kavak programında konuştu. Başkan Adayı Doğan, “Hemşehrilerimizle, esnaflarımızla bir araya geliyor; daha ileri Samsun için hep birlikte yola çıkıyoruz. Üretim, istihdam önceliğimiz. Samsun’un evladı çalışmak için farklı şehre gitmek zorunda kalmasın istiyoruz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Kavak’ta Cumhur İttifakı teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Adayı Doğan, “Yaptım oldu değil, hep birlikte nasıl daha iyisini yapabilirim kısmını konuşacağız” dedi. Başkan Adayı Doğan, Kavak Organize Sanayi Müteşebbisleri ile de bir toplantı gerçekleştirerek istihdamın öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı.

Daha hızlı, daha ileri, daha güçlü Samsun

Samsun’u daha ileri taşımaya kararlı olduklarını belirten SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Milli güreşçimiz, dünya ve olimpiyat şampiyonu merhum Yaşar Doğu'nun memleketi Kavak’ta hemşehrilerimizle bir araya geldik. 17 ilçemizin her köşesini gezecek, her bir insanımızın gönlüne dokunacağız. Güzide ilçemiz, tarihi, insanı ve güzelliği ile gönüllere taht kuran Kavak'ta vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip; şehrimizin geleceğini tüm Samsunlu hemşehrilerimizle birlikte çiziyoruz. Cumhur İttifakımızın değerli üyeleri ile bir araya gelerek güne başladık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde; Samsun’umuzu daha hızlı, daha güçlü, daha ileri taşımaya kararlıyız! Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi.

SBB Başkan Adayı Doğan, “Hemşehrilerimizle bir araya geliyor; dinliyor, anlıyor, yol haritamızı hep birlikte çiziyoruz. Biz bu şehrin her bir köşesine gönül vermiş insanlarız. Amacımız, gayemiz, tüm azmimiz Samsun’umuza hizmet etmek; gelecek nesillere her anlamda daha hızlı, daha güçlü, daha ileri bir Samsun’u miras bırakmak. Kavaklı hemşehrilerimizle bir araya geldik, taleplerini dinledik. Neler yapabilirizi hep birlikte konuştuk. Doğasında istişare, doğasında anlayış, doğasında ortak akıl olan bir yaklaşımla Samsun’umuza hizmet edeceğiz. Kavak Organize Sanayi Müteşebbisleri ile de bir toplantı gerçekleştirdik. İstihdamın, nitelikli iş gücünün, organize sanayi bölgelerinin değerinin bilincindeyiz. İş, aş diye çıktığımız bu yolda; Samsun’umuzun evladı çalışmak için gurbete gitmek durumunda kalmasın istiyoruz. Bu kapsamda gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle rekor bir oy ile Samsun’umuza hizmet etmeyi umuyoruz. Bizi Kavak’ta sevgiyle, muhabbetle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a Kavak ziyaretlerinde; AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, ilçe başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Yayın Tarihi: 08/02/2024 - 18:04