Cumhuriyetimizin 100. Yaşı Bulvar AVM’de Coşku İle Kutlandı


Cumhuriyetimizin 100. Yaşı Bulvar AVM’de Coşku İle Kutlandı

Yüz yıllık gurur, yüz yıl önceki aynı heyecanla sloganı ile başlayan etkinlikler, vatandaşlarca ilgi ile takip edildi

Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan dekorlar ile oldukça dikkat çeken Bulvar AVM,  gerçekleşen etkinlikleri ile de vatandaştan tam not aldı.

Gazi Caddesi girişi üzerine Türk Bayrağımızın simgesi olan ay ve yıldızı dev büyüklükte ve özel bir kurgu ile konumlandıran Bulvar AVM,  100. yıla özel olarak Cumhurbaşkanlığının hazırladığı logoları da cadde boyunca kullanarak Samsunluların fotoğraflarına unutulmaz bir fon oluşturdu. Bayram coşkunu hissettiren ve milli duygulara dokunan ışıklı dekorlara tüm Samsunlular yoğun ilgi gösterdi. Cadde üzerinde çekilen binlerce fotoğraf kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

İlkadım Güzel Sanatlar Lisesinin Atatürk ve 100. yıla özel olarak hazırladıkları karma sergi ile başlayan etkinlikler 24 – 25  Ekim tarihlerinde İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle meydan alanında kurulan Tubitak Sergisi ile devam etti. Sergide kurulacak 45 Stantta Bilim şenliği tadında etkinlikler düzenlenerek ülkemizin gurur kaynağı olan yeni nesil teknolojik ürünlerin tanıtımı yapıldı. Yine güzel sanatlar lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin işbirliği ile çekilen klip yayınlandığı andan itibaren binlerce beğeni ve paylaşım aldı. 

Tamamı kadınlardan oluşan 45 kişilik ‘’Cumhuriyet Kadınları Bando Ekibi ’’Cumhuriyet Bayramının 100. yılına özel kareografileri ile Bulvar AVM’de özel bir performans sergiledi. Milli Marşlardan oluşan repertuarları ile büyük ilgi topladılar.

Finalde, Güzel Sanatlar Lisesinin marşlar dinletisi ve hemen ardından saat 15:00’de Samsun Dans Akademisi eğitmenleri ile zeybek gösterisi gerçekleştirdi. Çocuk genç yaşlı herkesin katılım sağladığı etkinlikler çoşkulu anlara sahne oldu.


Yayın Tarihi: 01/11/2023 - 12:10